Güneş lekesinden böyle kurtulun! Çok para harcamayın

Güneş lekesinden doğal yollarla ya da kremlerle kurtulabilirsiniz. Pürüzsüz cilde sahip olmak isteyenler için güneş lekesine 3 çözüm önerisi haberimizde…

Güneş lekesi pürüzsüz cilt önünde sevilmeyen bir engel. Peki, yaz gelirken ciltte kalan güneş lekelerinden nasıl kurtulacağız?

Güneş lekesinden kurtulmanın iki yolu var. Ya cilde uygun doğru kremi belirleyeceksiniz ya da doğal yollardan kendiniz kür hazırlayacaksınız.

GÜNEŞ LEKESİNİ YOK EDEN 3 ÇÖZÜM

Siyah çay suyu

Siyah çay suyunun, dört hafta boyunca haftada altı gün, günde iki kez uygulandığında, güneş lekeleri üzerinde etkilidir. Yapanlar cildi aydınlattığını belirtiyor.

Limon suyu

Limon suyu cilt rengini açtığından güneş lekelerinde de etkilidir. Fakat limon suyu asidiktir ve cildi ve gözleri tahriş etmenin yanı sıra kurumaya da neden olabilir. Bu yüzden buna karar vermek için cilde uygun ürüne hekimle karar verilmelidir.

Kremler

Piyasada güneş lekesi için birçok krem var. Tropikal kremler, glikolik asit, hidroksi asit, kojik asit veya deoksiarbutin içeren kremler cilt lekelerinde etkilidir. Fakat yan etkisi riskine karşı bir hekimden görüş alınarak krem kullanılmalıdır.

Kişilik testi seçtiğiniz renge göre korkunuzu söylüyor

Eşini özgür bırakan 3 burç! Tek şartları...

İbn-i Sina'nın saçı siyahlaştıran bitkisi! O bitki kendiliğinden yetişiyor, tam mevsimi