Güneş Koç burcunda siper alın! Aksiyonlu iş görüşmeleri, aşk ilişkileri, maddi gelirler yüz güldürüyor

20 Mart 2024 günlük burç yorumlarını Astrolog Özlem Recep kaleme aldı. Güneş Koç burcuna geçiyor. Boğalar olayların iç yüzünü öğrenmek için sabırlı olmalı. Başaklar para kazancını artırıyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Oğlak burçları sağlıklarına dikkat etmeli. İkizler isimlerinden bahsettiriyor. Uzman Astrolog Özlem Recep bugün hareketli dakikaların müjdesini veriyor. İşte detaylar...

Sevgili Dostlarım,

Bugün Güneş Koç burcuna geçiyor. 1 ay boyunca Koç burcunda seyrine devam edecek. İyi ki doğdunuz Koçlar. Yeni Solar döngünüz kutlu mutlu olsun. Gün içerisinde Ay Aslan burcunda yavaş hareket ederken, temkinli adımlar atmaya çalışacağız. Merkür Şiron karesi duygusal ve sağlık anlamında yaralanmaya açığız. Her kim bu süreçte başkasının kalbine merhem olursa kendi yarasını da saracağını söyleyerek burçlara geçiyorum;

Burçları Neler Bekliyor?

Koç: Sevgili Koç, parlamak ve kendini göstermek için şahane enerjiler seninle birlikte. Ay'ın Aslan burcundaki seyri gün içerisinde aşk hayatını hareketlendirirken, akşam vakitlerinde hayatındaki kişi ya da çocuklarınla aranda eleştirisel diyaloglar oluşabilir, dikkat.

Boğa: Sevgili Boğa, yaratıcılığını geliştirmek istediğin alanlarda destek göreceksin. Bu günlerde olayların iç yüzünü görmek için biraz sessiz kalmak oldukça önemli olacak gibi görünüyor.

İkizler: Sevgili İkizler, kalabalık ortamlarda isminden bahsettireceğin enerjiler aktifleşiyor. Akşam vakitlerinde eleştirilerin kulaktan kulağa dolaşabilir. Bazı arkadaşlarınla arana mesafe koymak kişisel bakımdır, unutma.

Yengeç: Sevgili Yengeç, iş hayatın açısından destek aldığın önemli günlerden geçmektesin. Yöneticilerinle aranda maaş zammıyla ilgili konuşmaları akşam vakitlerine bırakmamak önemli.

Aslan: Sevgili Aslan, güne yorgun enerjilerle başlamış olabilirsin. Ay senin burcunda ilerliyor. Gün içerisinde yurtdışı, eğitim, hukuksal süreçlerle ilgili bir döngünün içinde kendini bulabilirsin. Çözülmemiş her ne davan varsa bitiyor.

Başak: Sevgili Başak, maddi kaynaklarınla ilgili ortaklı paralardan kazanç sağlayabilirsin. Akşam vakitlerinde arkandan dönen pek çok konuyla karşılaşırken, zihinsel anlamda yorulabilirsin.

Terazi: Sevgili Terazi, ikili ilişkilerinde yorgun enerjilerle karşılaşabilir ve kendini biraz yalnız hissedebilirsin. Bazı ortamlarda artık bulunmak istemeyeceksin. Özel hayatınla ilgili bazı dönüm noktalarından geçebilirsin.

Akrep: Sevgili Akrep, sağlığınla ilgili konular gündeminde olabilir. Bu süreç iş hayatın açısından etkilenilecek olan süreçleri anlatabilir. Önemli projelerini kimseyle paylaşmamalısın.

Yay: Sevgili Yay, özel hayatında dengeye ulaşmak isteyebilirsin. Bazı itiraflar kalbini ısıtacak diyebilirim. Hayatındaki kişinin hayalleriyle kendi hayallerinin örtüştüğü ve gelecek planları yaptığınız bir zaman diliminden geçebilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, önemli rahatsızlık ya da sağlık sıkıntın bulunuyorsa bugünlerde tetiklenebilir aman dikkat. Maddi kaynaklarınla ilgili temeli sağlam adımlar atman oldukça önemli görünüyor.

Kova: Sevgili Kova, bazı gerçeklerle karşılaşmak zaman zaman yaralayıcı olabilir. İlişkilerinde dönüm noktası niteliğinde olaylar yaşama ihtimalin bulunuyor. Önemli kararlar alırken akşam vakitlerinde ikili ilişkinle ilgili tamam mı devam mı kararı alabilirsin.

Balık: Sevgili Balık, maddi kaynaklarının artacağı, ummadığın yerlerden hediyeler alacağın bir zaman diliminden geçebilirsin. Bu süreç iş hayatın açısından verim, bereket ve fırsatları da barındırıyor, haberin olsun.

Sevgilerimle,

Özlem Recep