Günde 2 kaşık yetiyor! Unutkanlığı gideriyor

''Her şeyi hemen unutuyorum'' diye söyleniyorsanız bu haberimiz tam size göre. Çünkü unutkanlığı gideren 3 besini bir araya getirdik. İşte günde 2 kaşıkla gelen şifanın beyin sağlığına etkisi...

Unutkanlık için beyin sağlığını besleyen ürünlere yer açmak gerekiyor. "Dün ne yediğimi unutuyorum ya da dikkatimi veremiyorum" diyorsanız yanı başınızda yaban mersini bulundurun ve haftada bir kez kemik suyundan faydalanın.

UNUTKANLIĞI GİDEREN 3 BESİN

YABAN MERSİNİ: Yaban mersininin faydaları saymakla bitmez. Yaşlanma karşıtı bu müthiş meyveden günde 2 kaşık tüketseniz yetiyor. Beyin sağlığını koruduğu gibi antidepresan niteliğindedir ve unutkanlığa birebirdir. Alzaymır gibi hastalıkların da ilacıdır.

KEMİK SUYU: Bağışıklığı güçlendiren kemik suyu beyin sağlığını da koruyor. Kolojen ve hyaluronik asit içeriğiyle kemik suyu, vücut direncini de artırıyor ve yaşlanmayı da geciktiriyor.

YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER: Özellikle hamilelikte uzmanların, sıklıkla yeşil yapraklı sebzeleri önerdiğini duyarız. Çünkü yeşil yapraklı sebzeler beyin sağlığını korur. Günde bir kâse yeşil yapraklı sebze ham bağırsaklarınızı hem de beyninizi koruyor. Günlük C ve K vitaminini de böyle karşılamış olursunuz.

Mutluyken asla yapılmaması gereken 3 şey

Kışın çok sıcak suyla banyo yapıyorsanız dikkat! Saç ve cilt için tehlike alarmı