Güler ve Modric'in arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 593 futbol tutkunu denedi 43'ü bulabildi

Futbol tutkunlarını bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi; Arda Güler, Luka Modric ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden oluşturuldu. Optik illüzyon testinde beklenen, Luka Modric ve Arda Güler görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo'nun 5 saniyede bulunması. Ancak sürenin kısa olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte futbolseverlerin bile başarısız olabildiği o test…

Optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve birçok farklı ülkede pek çok insanın dikkatini çekiyor. Özellikle futbol ile ilgili olan testler, yoğun ilgi görebiliyor. Çünkü futbola dünya çapında birçok insan tarafından ilgi duyuluyor.

Bu optik illüzyon testi de toplam 3 farklı futbolcu görseline istinaden hazırlandı. Söz konusu futbolcular; Arda Güler, Luka Modric ve Cristiano Ronaldo. Optik illüzyon testinde beklenen, Cristiano Ronaldo görselinin 5 saniye içinde tespit edilmesi. Fakat hem Arda Güler hem de Luka Modric görsellerinin fazla olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

593 FUTBOL TUTKUNU DENEDİ 43'Ü BULABİLDİ

Cristiano Ronaldo, Luka Modric ve Arda Güler görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamadı. Çünkü Luka Modric ve Arda Güler görsellerinin çoğunlukta olması, Cristiano Ronaldo'nun hem gizli hem de tek olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

Optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 593 futbol tutkuna gösterildi. Ancak sadece 43 kişi 5 saniye içinde Luka Modric ve Arda Güler görsellerinin arasındaki Cristiano Ronaldo'yu tespit edebildi.

Peki birçok insanın başarısız olduğu ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 5 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zekanın yanı sıra yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan yardım alıyordu. Çünkü Luka Modric ve Arda Güler görsellerinin çoğunlukta olması işleri zorlaştırıyordu. Eğer birçok futbol tutkunu gibi siz de başarılı olamadıysanız, sağ alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

GÜLER VE MODRİC'İN ARASINDAKİ CRİSTİANO RONALDO'NUN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan Ronaldo görselinin yerini tespit edememişti. Çünkü Arda Güler ve Luka Modric görsellerinin fazla olması, hemen herkesi zorlayabiliyordu.

Eğer dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu testte birçok futbolsever gibi siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Luka Modric ve Arda Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo görselinin yeri;

Zeka testi: Kurt nerede? Tavşan ve kedileri inceleyen 467 kişiden 23'ü 7 saniyede bulabildi