Güler ve Mbappe'nin arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 769 kişi denedi 57'si başarılı oldu

Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe ve Arda Güler görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü Arda Güler ve Kylian Mbappe'nin arasındaki Cristiano Ronaldo görselinin 7 saniyede bulunması bekleniyor. Fakat zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde futbol tutkunları bile başarılı olamadı. İşte detaylar…

Futbol ile ilgili olan optik illüzyon testleri, dünya çapında pek çok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü söz konusu testler, eğlenceli olmalarının yanı sıra zeka ve dikkat gerektirebiliyor. Bu nedenle pek çok futbolseverin ilgi odağı haline gelebiliyor.

Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe ve Arda Güler görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de eğlenceli olmasının yanı sıra hem zeka hem de dikkat gerektirebiliyor. Nitekim bu testi çözmeyi deneyen birçok futbol tutkunu 7 saniyede başarılı olamadı. Çünkü Kylian Mbappe ve Arda Güler görsellerinin fazla olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

ZEKA VE DİKKAT GEREKTİREBİLEN OPTİK İLLÜZYON

Optik illüzyon testi, 769 kişiye gösterildi. Fakat 769 kişiden sadece 57'si 7 saniye içinde Kylian Mbappe ve Arda Güler görsellerinin arasındaki Cristiano Ronaldo görselini tespit edebildi. Çünkü hem Kylian Mbappe hem de Arda Güler görsellerinin fazla olması, ayrıca Cristiano Ronaldo görselinin tek olması ve gizli olması, bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyor. Üstelik sadece 7 saniye süre veriliyor.

Bu optik illüzyon testinde birçok insan Kylian Mbappe ve Arda Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo görselini bulamamıştı. Peki siz 7 saniyede bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Kylian Mbappe ve Arda Güler'in arasındaki gizli futbolcu görselini pek çok insan bulamamıştı. Eğer siz de bu optik illüzyon testinde başarılı olamadıysanız, sağ üst köşeye daha dikkatli bakmalısınız.

GÜLER VE MBAPPE'NİN ARASINDAKİ CRİSTİANO RONALDO

Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testinde birçok futbol tutkunu başarılı olamamıştı.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem dikkat hem de zeka gerektirebilen testteki Cristiano Ronaldo görselinin yeri;

Zeka testi: 582 kişi denedi 16'sı başarılı oldu! Civciv ve ördeklerin içindeki yavru kedi nerede?