Gülben Ergen'in turşu tarifi! İyi tutması için sirkeyi böyle ekliyor

Gülben Ergen turşu tarifi verdi. Sirkenin turşuya en son eklenmesi gerektiğini söyleyen Gülben Ergen'in turşu tarifi takipçilerinden tam not aldı. İşte tam da mevsimi gelmişken turşu yapmanın püf noktaları...

Kışa hazırlık yapan Gülben Ergen sosyal medyada takipçileriyle turşu tarifini paylaştı. Lahanadan havuca kadar bol malzemeli bir turşu hazırlayan Gülben Ergen turşuya ılık su eklenmesi gerektiğini belirtti. İşte Gülben Ergen'nin adım adım turşu tarifi ve malzemeleri...

TURŞU TARİFİ MALZEMELER

Kaya tuzu

2 lahana (Biri beyaz biri mor)

Yarım çay bardağı limon tuzu

Bir kase yeşil fasulye

2 havuç

Birkaç dilim limon

Bir kâse sarımsak

Bir kase salatalık

Kaynamış ılık su

TURŞU TARİFİ

Lahanaları ince ince doğrayın ve bir kaseye alın. Kaya tuzuyla bir güzel karıştırın.

Limon suyunu dökün ve harmanlayın. Ardından kavanozu doldurun. En üste limonları yerleştirin. Elma sirkesini en son dökün ve kavanozun üzerini geçene kadar suyu ekleyin. Kavanozun kapağını kapatın. Turşu kışa hazır. Afiyet olsun...

En inek burçlar Oğlaklar İkizlerle yarışır! Başaklar ortalığı yıkar