Gram yağ çekmeyen omlet tarifi, çıtır lezzet! Çay demlenmeden hazır

Çıtır ve lezzetli omletin tüm detaylarını derledik. Kekik, karabiber ve pul biberle harmanlanan omlet hızlıca sofranızda oluyor. Peki en lezzetli omlet nasıl yapılır?

HABER MERKEZİ

Doyurucu ve damakta tat bırakan omlet tarifi araştırılıyor. Sıfır yağ çeken ekmeksiz de tüketilen omlet nasıl yapılır? İşte detaylar...

5 DAKİKADA SOFRADA OMLET TARİFİ

1 adet kurumuş lavaş ya da yufka

2 adet yumurta

1 dilim kaşar peyniri

1 tutam maydanoz

1 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığından az karabiber

1 çay kaşığı pul biber

1 çay kaşığı tuz

2 yemek kaşığı sıvı yağ

2 yemek kaşığı su

5 Dakikada Kahvaltılık Çıtır Omlet Tarifi Nasıl Yapılır?

Tavaya sıvı yağ koyup, ısınınca ufaladığınız yufkaları atın ve kavurun.

Yumurtaları bir kaseye kırın ve üzerine baharatını, kıyılmış maydanozunu, kaşar peynirini ve suyu ekleyip karıştırın.

Kavrulan yufka ya da lavaşların üzerine döküp, karıştırarak pişirin ve çıtır lezzetli omletimiz hazır.

Sıcak servis ediniz.

Afiyet olsun.