Gözlük camı temizlemenin en basit 2 yolu! Keşke daha önce bilseydim dedirtiyor

Gözlük camı temizlemenin en basit yolları birçok insan tarafından merak edilerek araştırılıyor. Çünkü sürekli gözlük temizliği yapan pek çok insan, zamanla bu işi uğraştırıcı olarak görebiliyor. Peki, gözlük camı temizlemenin basit yolları neler? Bu noktada 2 yöntem, keşke daha önce bilseydim bile dedirtebiliyor. Detaylar haberimizde...

Gözlük camı temizleme işlemi birçok insan tarafından sıklıkla tekrarlanıyor. Çünkü bu işlem yapılmadığında, görüş açısında kısıtlama olabilir. Zira biriken kirler görüşü zorlaştırabilir. Bu nedenle gözlük kullanan pek çok insan, gözlük camı temizleme işlemini gün içerisinde tekrarlayabiliyor.

Sürekli tekrarlanması ise, bir müddet sonra uğraştırıcı olarak görülmesine neden olabiliyor. Peki, gözlük camı temizlemenin basit yolları neler? Bu noktada tercih edilecek 2 yöntem, keşke daha önce bilseydim bile dedirtebiliyor.

GÖZLÜK CAMI TEMİZLEMENİN EN BASİT 2 YOLU

Gözlük camı temizlemenin birçok farklı yolu bulunuyor. Bu nedenle pek çok insan tarafından basit olan yöntemler merak edilerek araştırılıyor. Bu noktada ön plana çıkan yollardan ikisi, sabunlu su yöntemi ve limon yöntemi.

Sabunlu Su Yöntemi: Ele az miktarda sabun ve ılık su dökülür. Ardından köpürtülür ve gözlük camı temizleme işlemi için hafifçe uygulanır. Bu sayede gözlük kolayca temizlenebilir.

Limon Yöntemi: Limon suyu ve bulaşık deterjanı karıştırılır. Sonra gözlük camı temizleme işlemi için hafif bir şekilde ovalanarak uygulanır. Ardından durulanır ve temiz bir bezle kurulanır.

Not: Gözlüklerin üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu sebeple yukarıdaki gözlük camı temizleme yöntemleri, mevcut gözlüklerin yapısına zarar verebilecek nitelikteyse uygulanması önerilmez.