Gözlük camı temizlemek bu kadar basitmiş! Tek yöntem pratik çözüm

Gözlük camı temizlemenin çeşitli yolları bulunuyor. Bu yollardan bazıları uğraştırıcı olurken, diğerleri pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Ayrıca bu yollardan biri, gözlük camı temizlemek bu kadar basitmiş bile dedirtebiliyor. Peki, söz konusu yöntem nedir? Detaylar haberimizde…

Gözlük camı temizlemenin basit yolları, özellikle devamlı gözlük kullanan birçok insan tarafından merak ediliyor. Çünkü sürekli temizlik işleminin tekrarlanması, bir müddet sonra sıkıcı olarak görülebiliyor. Temizlenmediğinde ise, gözlüklerde kirli bir görüntü oluşabiliyor.

Öte yandan gözlük camı temizlemek bu kadar basitmiş bile dedirtebilen bir yöntem bulunuyor. Peki, söz konusu yöntem nedir ve nasıl uygulanır?

GÖZLÜK CAMI TEMİZLEMENİN BASİT YOLU

Gözlük camı temizlemenin birçok farklı yöntemi bulunuyor. Ayrıca bu yöntemlerden bazıları, diğerlerine kıyasla daha kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Söz konusu basit yöntemlerden biri ise, sabunlu su yöntemi. İşte uygulanışı;

Bir kaba az miktarda sabun dökülür.

Üzerine ılık su eklenir ve köpürtülür.

Elde edilen karışım, gözlük camı temizlemek için hafifçe uygulanır.

Bu işlemin sonucunda pratik bir şekilde gözlük camının temizlendiği görülebilir.

Not: Gözlüklerin üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu sebeple yukarıdaki gözlük camı temizleme yöntemi, mevcut gözlüğün yapısına zarar verebilecek nitelikteyse, uygulanması tavsiye edilmez.