Gözde Seda Altuner Sadakatsiz'in reyting sırrını anlattı

Sadakatsiz dizisinde ''Gönül Güçlü'' karakteriyle seyircilerin sevgisini kazanan Gözde Seda Altuner, Mor Papatya'ya verdiği röportajda hayatına dair önemli detayları ve Sadakatsiz'in reyting sırrını anlattı.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Sadakatsiz dizisindeki oyunculuğu ile kendinden söz ettiren Gözde Seda Altuner, hayatındaki en önemli öncelikleri anlattı.

Aksam.com.tr'den Merve Kantarcı Çulha'nın sorularını yanıtlayan Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner, Sadakatsiz'in reyting sırrıyla ilgili şunları söyledi:

"Sadakat herkesin algısında farklı anlamlandırdığı ama bir şekilde herkesin yaşamında yer tutan bir kavram. Sonuçta, hayatında hiç ihanete uğramadığına inanan kimseyi bulamazsınız. Konu ve hikâye tabii ki izleyiciyi çeken etkenler. İnsanlar kendi yaşamlarında karşılığını buldukları duygulara daha fazla ilgi gösteriyor. Ancak Sadakatsiz'in başarısı bence yapılan işin ve işi yapan kadronun kalitesinden ileri geliyor. Senaryodan rejiye, yapımdan oyuncu kadrosuna çok yetenekli insanlardan oluşan ve titiz çalışan bir ekibin işi Sadakatsiz. Böyle olunca zaten belli bir çizginin üzerine çıkıyor ve seyirciyi yakalıyor projeler. Farklı kesimlerden insanları yakalayan bir hikâyesi ve yüksek bir temposu var."

RÖPORTAJIN DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner'den çarpıcı sözler: "Hiç ihanete uğramadığına inanan kimseyi bulamazsınız"