Göz makyajını zirveye taşıyan 5 yöntem! Göz kamaştırmaya hazır olun

Göz makyajı bir insanı parti kızı da yapabilir günün rüküşü da... Bu tamamen önemsemediğiniz detaylara bağlıdır aslında. Makyajın en önemli kalemi olan gözler sizi benzersiz yapabilir. İşte göz makyajını zirveye taşıyan 5 yöntem...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Göz makyajı yapmanın birkaç yöntemi bulunuyor. Resmen dışarı çıkıp makyajınızdan söz ettirebilirsiniz. Göz makyajınızı geliştirmenin yollarını arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte göz makyajını zirveye taşıyan 5 yöntem...

Metalik renkler

Hepimiz biraz ışıltıyı severiz değil mi? Metalik göz makyajı uygulayabileceğiniz en göz alıcı göz makyajı görünümlerinden biridir. Bir parti ya da düğüne bu tonlarla rahatça gidebilirsiniz. Seçtiğiniz metalik tonu tüm gözlerinize uygulayın ve bir gün sonra bitirin.

Işıltılı göz makyajı

Işıltıyı göz kapaklarına taşımaya ne dersiniz? Göz kapaklarına parlak renkler uygulamak makyajınıza çok gösterişli ve göz kamaştırıcı bir görünüm kazandırır.

Göz içi vurgusu

Gigi Hadid'den Disha Patani'ye kadar herkes iç göz vurgusu kervanına katılıyor. Tek yapmanız gereken, parlak ve hafif bir gölge (mat veya metalik de olabilir) alıp gözlerinizin iç köşelerini belirgin bir şekilde vurgulamaktır.

Kedi eyeliner

Geleneksel olarak çizdiğiniz temel kedi eyelinerını seviyelendirmenin en basit yolu, daha keskin, genç ve eğlenceli bir hava katmak için grafik vuruşlar eklemektir. Üstelik inkar edilemez bir açıklama yapıyor. Tamamen kutunun dışında kalan renkleri ve tasarımları da kullanabilirsiniz.

Renkleri kullanın

Yalnızca bir veya iki renk tonuyla yetinmeyin. Yaratıcı olun ve gözlerinize çok renkli bir görünüm kazandırmak için renkler ve dokularla oynayarak renkli hayal gücünüzü hayata geçirin. Favori kombinasyonlarımız arasında leylak ve altın rengi, sıcak pembe ve turkuaz kullanabilirsiniz.