20 saniyelik zeka testi! Resimdeki hayvanı 654 kişiden 23'ü bulabildi

Optik illüzyonlardan yola çıkılarak oluşturulan kişilik testleri ve görsel zeka testleri beyni zorlayabiliyor. Çünkü bir resimden birkaç çağrışım çıkarmak mümkün. Bu resimde sadece bir hayvan var. Üstelik bu hayvanı bulmak için sadece 10 saniye var. Sadece 10 saniye ve kısa sürede bu hayvanı bulanların görsel zekasının yüksek olduğu iddia ediliyor. Sizce bu görsel zeka testinde hangi hayvan var? İşte detaylar ve sorunun cevabı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Görsel zeka testi bilişsel becerileri artırıyor. Bu resimdeki görselde bir hayvan bulunuyor. Sizden istenen 20 saniyede bu hayvanı tespit etmek? Beyni çalıştırmaya hazır mısınız?

Bu görsel testlerde başarılı olmanın anahtarı sakin olmak ve odaklanmak. Resmi kafanızda küçük bölümlere ayırın ve sırayla bakmaya başlayın.

Son olarak kafanızdaki çağrışımlara kulak verin ve içgüdülerinize güvenin. Stratejilerinizi düşündüğünüze göre hazırsınız. Beyninize, zekanıza meydan okumaya hazır mısınız?

RESİMDE HANGİ HAYVAN VAR?

Görsel zeka testlerini düzenli olarak çözüyorsanız zamanla kendinizi geliştirdiğinizi fark etmişsinizdir.

Görsel zeka testleri mantıksal düşünmeye, analitik becerileri geliştirmeyi ve beyninizi eğlenceli ve eğitici bir şekilde geliştirmeye yardımcı olur. Bu resme bakanların ilk aklına gelen hayvan genelde ejderha oldu. Fakat resimde ahtapot var.

Ahtapotu görenleri tebrik ediyoruz. Mükemmel görsel algı ve odaklanma yeteneğine sahipsiniz.