Görsel zeka testi! Koyunların içindeki saklı kurt nerede? Kimse bulamıyor

Görsel zeka testleri ya da kişilik testleri gözlem becerilerini geliştirmekle birlikte konsantrasyonu ve problem çözme yeteneğini geliştiriyor. Bu testte 5 saniyede koyun sürüleri arasında yer alan kurdun nerede olduğunu soruyoruz. İşte dikkat ölçen kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Görsel zeka testleri ya da kişilik testleri benzersiz ayrıntıları keşfetme özelliğinizi geliştiriyor. Düzenli olarak görsel zeka testleri yapmak, konsantrasyonu ve problem çözme yeteneğini geliştirir. Gözlerinizi en küçük ayrıntıları fark edecek şekilde eğitir ve şekilleri, renkleri, gölgeleri fark etmenizi sağlar. Bu resimdeki görselde koyun sürüsü arasındaki kurdu 5 saniyede bulmanızı istiyoruz.

Optik illüzyonların yer aldığı görsel zeka testleri sizi saklambaç oyununa davet ediyor. Bu testler biraz karmaşık biraz zor olabilir. Fakat tüm iş sizin kurnazlığınızda.

KURT NEREDE?

Bu testte yer alan görselde kurnaz bir kurt, bir koyun sürüsüne girdi ve masum kalabalığa mükemmel bir şekilde karıştı. Bu davetsiz misafiri fark edebiliyor musun?

Beyni ve gözleri formda tutmanın yolu kişilik testlerine ya da görsel zeka testlerine vakit ayırmak. Bu testleri küçümsemeyin. Çünkü bu testler dünyayı daha iyi anlamanızı sağlayacak küçük ayrıntıları kaçırmamanıza yardımcı olacaktır.

Modern hayat bazen olayları yüzeysel görmenizi sağlayacak görüntülerle doludur. Küçük detaylar akıllı kararlar vermeyi sağlar.

Günlük yaşamınızı renklendirmek ve becerilerinizi geliştirmek için işte görsel zeka testi. Koyunlar arasındaki kurt nerede?

Bu test, sadece görme keskinliğinizi değil, aynı zamanda oldukça banal bir manzara içinde sıra dışı unsurları algılama yeteneğinizi de harekete geçirir. Her bir çimen yaprağı ve her küçük renk değişimi potansiyel bir ipucu olabilir.

TESTİ ÇÖZMEK İÇİN PÜF NOKTALAR

Kenarlara odaklanın.

Renk tonlarını analiz edin.

Uygun olmayan şekilleri arayın.

Resmi zihinsel olarak bölümlere ayırın ve her parçayı metodik olarak tarayın. Sabır çok önemlidir. Acele etmeyin. Kurdu tespit etme şansınızı artırmak için görüntünün her santimini incelemeye zaman ayırın.

KURT NEREDE?

Kurdu fark edenleri tebrik ediyoruz. Siz harikasınız. Müthiş bir analiz gücün var. Senin hayata bakışın insanlara fkir verdiği gibi detaylara odaklanman seni başarılı yapıyor.