Görenleri şaşırttı: 5 adımda 15 kilo verdi! İşte Büşra Pekin'in zayıflama sırrı

Büşra Pekin kilo verme sürecinin ardından birçok insanın merakını uyandırmıştı. Çünkü ünlü oyuncu 5 adımda 15 kilo vermeyi başararak adeta görenleri şaşırtmıştı. Öte yandan Büşra Pekin zayıflama sırrını da açıkladı. İşte zayıflama sırrı ile ilgili detaylar…

Büşra Pekin uyguladığı diyet formülünün ardından fazlaca zayıflamayı başardı. Nitekim ünlü oyuncu 5 adımda tam 15 kilo vermeyi başardı. Bunun sonucunda zayıflamak isteyen birçok insan, Büşra Pekin'in kilo verme sırrını merak etti. Öte yandan zayıflaması ile adeta görenleri şaşırtan Büşra Pekin, zayıflama sırrını da paylaştı.

BÜŞRA PEKİN'İN ZAYIFLAMA SIRRI

Zayıflama sürecinin ardından görenleri adeta şaşırtan Büşra Pekin, tam 15 kilo vermeyi başarmıştı. Ayrıca yeni görüntüsünden memnun olduğu belirten Büşra Pekin, zayıflama sırrını da sevenleri ile paylaştı.

Büşra Pekin kilo verme sürecini; abur cuburdan kaçınma, tatlıyı azaltma, ketojenik diyet, düzenli spor ve şekerli ve gazlı içecek tüketmeme olarak açıklandı.

Abur Cuburdan Kaçınma: Ünlü oyuncu sağlık açısından yararı olmayan ve fazla kalorili abur cuburları hayatından çıkarttığını belirtti.

Tatlıyı Azaltma: Tatlıdan uzak durduğunu aktaran ünlü oyuncu, canı tatlı çektiğinde meyveli yoğurt tükettiğini açıkladı.

Ketojenik Diyet: Büşra Pekin kilo verme sürecinde ketojenik diyetin de etkili olduğu aktardı.

Düzenli Spor: Zayıflama sürecinde spor yaptığını belirten ünlü oyuncu, spor sayesinde metabolizmasını hızlandırdığını aktardı. Böylece kalori yakım hızının artığına değindi.

Şekerli ve Gazlı İçecek Tüketmeme: Şekerli ve gazlı içecek tüketmediğini belirten ünlü oyuncu, su ya da maden suyu tercih ettiğini aktardı.