Gökyüzünün şifresi çözülüyor! Koç mirasına sahip çık, Boğa işine sarıl, Kova kazalara dikkat

Astrolog Özlem Recep 14 Mart günlük burç yorumlarını tek tek kaleme aldı. Uzman isim burçları tehlikelere ve aksiliklere karşı uyarıyor. Mars-Uranüs karesinin aktif olduğu bu zaman dilimi burçlara neler vaat ediyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Burç yorumunu okumak isteyenler buraya! Tutulma hattına adım adım yaklaşılırken aldığımız kararlara dikkat etmeliyiz. Özellikle gergin anlarda sakinliğimizi korumalıyız. İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden 14 Mart 2024 tarihli günlük burç yazısı...

Sevgili Dostlarım,

Gün içerisinde Mars - Uranüs karesi aktifleşiyor. Zorlayıcı olan bu açı hayatımızda beklenmeyeni getirmeye, krizlerin içerisinde kalmaya, ulaşım araçlarında kazalara, beslenme ve yutma problemlerine, boğulma, elektrik ve tesisatlarla ilgili sıkıntılara, hava olayları ve yıldırım çarpmalarına, İstanbul Boğazı ve komşu ülkelerle ilgili bazı krizlere, depremlere sebebiyet verebilir.

Tutulma hattına yaklaştığımız bu günlerde hayat akışınızla ilgili radikal kararları almanız da an meselesi olabilir.

Bugünün gergin açısının getirdiği problemler genel hatlarıyla bakalım neymiş?

14 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, insan eleyeceğin bir günden geçebilirsin. Arkandan dönen pek çok konu gözler önünde olacak. Miras yoluyla kazanılabilecek parasal kaynaklarla ilgili hakkını korumalısın.

Boğa: Sevgili Boğa, kariyer hayatınla ilgili gerilimlerin yaşanabileceği bir gün. Seçimlerini gelecek vaat eden projeler üzerinde yapman sana hız kazandırabilir. Cilt bakımı ve imaj değişikliklerinde radikal kararlar riskli olabilir.

İkizler: Sevgili İkizler, özel hayatınla ilgili anlam veremediklerini anlamlandırmaya başladığın bir günden geçebilirsin. Herkes kendini akıllı zannederken, niyetini biraz gizli tutmayı başarabilirsen problemlerin içerisindeki fırsatlarla karşılaşabilirsin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, maddi kaynaklarınla ilgili riskli atılımlar yapmaman gereken bir günden geçebilirsin. Özel hayatınla ilgili gelişen konuların arka planını iyi analiz etmek gelecek açısından iyi olabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, ikili ilişkilerinin kariyer süreçlerine etki etmemesi için önlemlerini almalısın. Özel hayatında gelişen sürpriz gerginlikler önemli yol ayrımlarını aniden getirebilir, dikkat.

Başak: Sevgili Başak, sağlığını riske atan pek çok konu seni geriye çekebilir. İş hayatın açısından özellikle devlet ve prosedürleri etkileyen konular hakkında önlem almalısın.

Terazi: Sevgili Terazi, aşk hayatın açısından gerilim çanlarının çaldığı bir gün olabilir. İlişkiniz nereye gidiyor, gerçekten sen bu ilişkiden ne bekliyorsun biranda verilecek kararlar gündeminde olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, aile içindeki gerilimlerin ya da sağlık sıkıntılarının olduğu bir günden geçebilirsin. Bu süreç içerisinde evliliğin ya da ikili ilişkin ile ilgili de kadersel bir karar gündemde olabilir.

Yay: Sevgili Yay, özel hayatınla ilgili sarsıcı gerçeklerin karşına çıktığı bir günden geçebilirsin. O kişi doğru kişi değilse bugün fark ettiklerini lütfen görmemezlikten gelmemelisin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, maddi kaynaklarını riske atmaman gereken önemli bir gün. Gelecekle ilgili attığın adımlarda değer görmediğin hiç bir yerde olmak istemeyeceksin. Özel hayatınla ilgili yön değiştiren enerjiler gündeminde.

Kova: Sevgili Kova, kazalara açık bir günden geçmektesin. Evin içerisinde bir anda bozulan ev eşyaları ve elektrik tesisatına karşı dikkatli olmalısın.

Balık: Sevgili Balık, hayatından gitmesi gereken kişiler teker teker kendiliğinden çıkıyor olacak. Emek verdiğin, hayal kurduğun bazı insanların yanlış olduğunu anlarken artık eski sen sen olmayacaksın.

Sevgilerimle

Özlem Recep