Gökyüzünde kasırga gibi estirecek! Koç Dolunayı gümbür gümbür: Paralı İkizler, aşık Yengeç, işkolik Koç

Koç burcu Dolunayı 17 Ekim itibariyle etkisini hissettiriyor. Koç Dolunayı'ndan yeryüzü ve gökyüzü nasibini alıyor. Koç burcu Dolunay'ında burçları neler bekliyor? İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep tüm burçları aşksal ve işsel anlamda etkileyecek Koç burcu Dolunayı'nı yazdı. Yurt dışı seyahatleri ve yeni düzen kurmak için elverişli günler. İçinizdeki sese kulak verin. İşte Koç burcu Dolunayı ve etkileri...

Sevgili Arkadaşlarım,

Bu hafta Koç burcu Dolunay'ı hattına giriyoruz. 17 Ekim tarihinde gerçekleşecek ve etkisini 15 gün hissedeceğiz .

Peki gökyüzü neler anlatacak?

Bazen sandalyenin bir bacağı eksiktir, dengede ilerliyorum zannedersin düşmen an meselesidir. Mecazi anlamda söylüyorum, o sandalyeden bu 15 gün içerisinde düşülecek, belki de canın çok acıyacak ama gerekirse sandalye bu olay sonucunda ya tamir edilecek ya da yenisi alınacak.

Gökyüzü der ki;

Ortalık yangın yeri, Lübnan, İsrail ve Filistin hattı tetiklenirken, pek çok ülkenin savaş stratejisi ve ülkesini korumayla ilgili önemli önlemleri almaya kalkışacağı, uluslararası anlamda burada gelişen konuların 2025 Ocak ayında tam olarak gidişatı göstereceği bir zaman tüneline giriyoruz.

Dolunay hattında göç etmek isteyen kaçak göçmenleri, göç etmek isteyip zorluklarla karşılaşılanları, adeta soykırım niteliğinde olabilecek olayları anlatıyor.

Sulardan gelebilecek boğulma olayları ve su basmalarına karşı da dikkatli olunmalı.

Yangın ve patlamaların artma ihtimalini anlatan bu döngü içerisinde evinizdeki elektrik tesisatınızın güvenliği önemli.

Hayvan barınakları, çocuk esirgeme kurumları ve huzurevlerinin denetimi bu dönem önemli.

Dini kurumlar ve kamu dairelerine sınavla girme, yabancı ülkelerden vatandaşlık alma ve önemli yer değişiklikleri açısından pek çok konu gündeme gelebilir.

İş adamları ve siyasetle ilgilenen güçlü liderlerin suikastlere karşı dikkatli olması gerekir

Salgın hastalıkların önemsenmesi gereken bir zaman dilimi.

Para piyasalarında 2 hafta içinde gelişen konular beklentileri şaşırtıp, riske sokabilir. Hızlı karar vermeyip elinizdekine sahip çıkmak önemli.

KOÇ DOLUNAYI'NIN BURÇLARA ETKİSİ

Koç: Sevgili Koç burcu, 17 Ekim tarihinde senin burcunda gerçekleşen Dolunay önümüzdeki 15 günü diğer burçlara nazaran daha fazla etkiliyor olacak. Hayatında bir türlü oturtturamadığın ne varsa şimdi harekete geçmek, gerekirse kangren olan ne varsa kesip atmak için içinde bir güç bulacaksın. İlişkilerinle ilgili olan her türlü konuda sen nerede olmak istiyorsan Koç Dolunay ile birlikte özel hayatına yön vereceğin bir döngünün içerisine giriyorsun. Kariyer hayatınla ilgili önemli bir dönüm noktası yaşamak istiyorsan bulunduğun koşulları da sil baştan yeniden yapılandıracağın, belki de bu sürecin yeni yerleşim alanları ile ilgili olan bir döneme doğru seni hazırladığını bilmen önemli olabilir. Aile içerisinde önemli gerilimler bulunuyorsa ve bu özel hayatını etkiliyorsa bu konuda dikkatli olman ve dengede kalman çok önemli. Sevgili Koç, Dolunay senin burcunda gerçekleştiği için diğer burçlara göre sağlığına ekstra özen göstermen gereken zamanlardan geçiyorsun. Özellikle kronik rahatsızlıklar bulunuyorsa şu sıralar kontrollerin çok önemli. Bazı şüphelendiğin rahatsızlıklar bulunuyorsa, bu 15 gün içerisinde kontrollerini yaptırmalısın. Sadece sen değil aile içerisinde rahatsızlığı bulunan kişiler açısından da önemli bir döneme işaret eden bir zaman tünelindeyiz. Hamilelik yaşıyorsan dinlenmene özen göstermelisin. Maddi kaynaklarını elinde tutman, özellikle evliliği içerisinde eşinle bazı çıkmazlar içerisinden geçiyorsan kendi kazanımlarına önem vermen çok önemli. Venüs'ün Perşembe günü ile birlikte Yay burcuna geçişi Kasım ayının ortasına kadar, uzak seyahatleri, tanıtım ve reklam alanındaki girişimlerini, eğitim alanında bazı fırsatları gündeme getirebilir.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, 17 Ekim Koç burcu dolunayı, önümüzdeki 15 gün hayatında anlam veremediğin ne varsa, arkandan oynanan pek çok konuyla ilgili gerçeklerin ortaya çıkacağı önemli bir süreci anlatabilir. Bu süreç içerisinde eğer ki aldatılıyorsan önemli yüzleşmelerden geçebilirsin. İlişkiler açısından sadece aldatılma olarak düşünme. İş hayatındaki bazı kandırıldığı noktalarla ilgili de bazı olaylar ortaya çıkabilir. Çevrendeki pek çok kişinin eleştirisine uğradığın Bu dönem içerisinde Bu dönem içerisinde söylemlerine dikkat etmelisin. Hukuksal konularla ilgili zorlu bir dönemecin içerisinden geçebilirsin. Sen ya da yakınların yurt dışında yaşıyorsa bazı yapılandırılması gereken evraksal anlamda önemli konular gündemde olabilir. Koç Dolunay'ı iç dünyanda yaşadığın pek çok konuyla ilgili seni kendi içine kapanmana sebep olabilir. Bu süreçler içerisinde aslında işini, özel hayatını, tam olarak nerede olmak istediğini anlamlandıracağın bir dönem gibi görünüyor. Venüs'ün Yay burcuna geçişi ile birlikte Kasım ayının ortasına kadar, beraberliğinde ayrılık aşamasından geçiyorsa nafaka giderleri gündemde olabilir. İşten çıktıysan önemli bir para ile geçebilir. Hayatındaki kişiyle mutluysan dışarıda her ne oluyorsa olsun birbirinize kenetlenerek özel hayatınıza dikkat edeceğiniz bir dönemden geçebilirsin. Aynı zamanda eşinin maddiyatında artış dönemini de temsil edebilir.

İkizler: Sevgili İkizler burcu, 17 Ekim Koç burcu Dolunayı, çevrendeki pek çok kişiyi etkileyecek. İnsanların senin yaralamasına neden izin veriyorsun? Kurdun hayaller doğru yerde doğru insanlar üzerine mi? Özel hayatında bazı dengesizlikler bulunuyorsa biraz sert olabilir ama tam olarak hayattan ne beklediğini karşındaki kişiye net olarak anlatacaksın. Gerekirse bu süreç içerisinde bazı yol ayrımları gündeme gelebilir. Venüs'ün Yay burcuna geçişi ile birlikte eğer ki bu ilişki bitiyorsa önümüzdeki haftayla birlikte ve Kasım ayının ortasına kadarki olan süreçte yeni bir beraberlik gündemine gelebilir. Maddi kaynaklarını dengede tutman gereken önemli bir dönemden geçiyorsun. Kalabalık ortamlarda bulunmak, söz sahibi olmak, eğlencelere gitmek, kalabalıklara hitap edecek meslek gruplarında bulunmak, ödül törenlerinde isminden bahsettirmek için fırsatlı bir zaman dilimi.

Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, 17 Ekim Koç burcu Dolunayı, evini, işini, özel hayatını derinden etkiliyor. İş hayatında ilgili bir yapılanma dönemin içerisinde sonlanabilecek bir süreç seninle birlikte olabilir. Evin içerisinde kazaları ekstra dikkat etmen gereken bir dönemden geçiyorsun. İlişkilerinde karşı tarafın manipülasyonları, beraberliğin nereye gideceği ile ilgili kafa karışıklıkları, eşinin kariyerindeki dönemeçlerin seni sıkıntıya sokması, ev satımı ve alım döngüleriyle ilgili yanlış hamlelere karşı dikkat etmelisin. Venüs'ün Yay burcuna geçişiyle birlikte çalışma hayatında ve sağlık alanında 11 Kasım'a kadar fırsatlı bir zaman dilimi seninle birlikte. İş aramak istiyorsan önümüzdeki hafta ile birlikte girişimlere başlayabilirsin.

Aslan: Sevgili Aslan burcu, 17 Ekim Koç burcu dolunayı, yakın uzak akrabalarının sağlıkları ile ilgili bazı haberlerin gelebileceğini anlatabilir. Taşınmak istiyorsan önemli gelişmeler yaşanabilir. Sosyal medya, eğitim hayatı, yurt dışı vatandaşlık hak ve hukukları ile ilgili gelişmelerin yaşanacağı bu dönem içerisinde yolculuklar ciddi anlamda merkezinde olabilir. İş hayatı ve yanında çalıştırdığın kişilerle ilgili temkinli olman gereken önemli bir zaman diliminden geçebilirsin. Venüs'ün Perşembe günü ile birlikte Yay burcuna geçişi Kasım ortasına kadar aşk hayatınla ilgili olan konularda daha cıvıl cıvıl bir zaman yaşayacağını, dışarıda her ne oluyorsa olsun birlikte çok eğleneceğinizi gösteriyor olabilir. Bu dönem içerisinde aynı zamanda çocukların bulunuyorsa merkezinde çocukların olabilir. Aynı zamanda onların eğitim ve öğretim hayatı ile ilgili olan konularda alternatif süreçler içerisinde yol almak isteyebilirsin.

Başak: Sevgili Başak burcu, 17 Ekim Koç burcu Dolunay'ı finansal anlamdaki konularla ilgili borçlar, kredi faizi ve yapılandırma süreçleri ile ilgili gelişmelerin yaşanacağını anlatabilir. Bu dönem içerisinde önemli bir borcun bitiş sürecine de girilmiş olabilir. Özel hayatında gelişen pek çok konunun çevrendeki kişiler tarafından eleştiriye tutulması seni yoruyor olabilir. Çevremdeki bazı kişilere yol vereceğin önemli bir dönemeçten geçtiğini fark etmelisin. Aile içerisinde çocuğunun ya da aile büyüklerinden birinin ameliyatı gündemde olabilir. Venüs'ün Perşembe günü ile birlikte Yay burcunun geçişi Kasım ayının ortasına kadar ki olan süreçte seni ailenle ilgili olan konularda destekliyor olacak. Bu süreç gayrimenkul alımları ile ilgili bir kredi çekimine de seni yönlendirebilir.

Terazi: Sevgili Terazi burcu, 17 Ekim tarihinde gerçekleşen Koç burcu dolunayı karşıt burcunda gerçekleşecek. İkili ilişkilerini derinden etkileyecek bu süreç içerisinde hayatındaki kişinin yara aldığı pek çok konu gündemde olabilir. Hayatımdaki kişinin ailesi ile ilgili olan canının sıkıldığı ya da sağlık koşulları ile ilgili koşturduğu önemli dönemeçlerde sana ihtiyacı olabilir. Ev alım satımları ile ilgili olan konular gündeme gelebilir. İş hayatı ile ilgili atılımlarda kendini biraz daha fazla düşünmen gereken önemli bir dönemden geçtiğinin altı çiziliyor. Perşembe günü ile birlikte Venüs'ün Yay burcuna geçişi Kasım ayının ortasına kadar seni kısa yolculuklar, yakın arkadaşlarınla ilgili olan konularda sosyalleşme, kendi isminden bahsettirme, eğitim alma ve farklı bir yere yerleşme ile ilgili taşınmak için fırsatları gündeme getirebilir. En yakınlarından yana şansın gülerken, hayatında özel ilişki ile ilgili olan konularda çözemediğin noktalar bulunuyorsa kısa bir tatil molası ya da istek ve taleplerini anlatmak bu dönem içerisinde sana destek verebilir.

Akrep: Sevgili Akrep burcu, 17 Ekim Koç burcu Dolunayı, iş hayatında ilgili olan konularda önemli bir karar aşamasından geçeceğini anlatıyor olabilir. Bu dönem bağışıklık sistemine önem vermen gereken özel bir süreç. Gribal ve ateşli rahatsızlıkları açık olduğun konular gündemde olabilir. Sadece senin değil uzak ve yakın akrabalarının sağlıklarında gelişen konular mücadele alanlarını oluşturabilir. Yurt dışından yerleşim hakkı almak istiyorsan ya da farklı bir memlekete yerleşmek gibi bir planın bulunuyorsa Koç Dolunay ile birlikte harekete geçebilirsin. Venüs'ün Perşembe günü ile birlikte Yay burcunda hareketi maddi kaynaklarını artırmaya yönelik olacak olan Kasım ayının ortasına kadar ki fırsatlı zamanı anlatıyor.

Yay: Sevgili Yay burcu, 17 Ekim Koç burcu dolunayı özel hayatını etkileyecek cinsten. Hayatında ikili ilişkiler adına bu zamana kadar çok ciddi anlamda karışık bir süreçten geçtiysen tam olarak nerede olmak istediğine karar vereceğin, ve belki de aşık olacağın önemli bir dönemi içerisinden geçebilirsin. Venüs Perşembe günü ile birlikte senin burcuna geçiyor ve Kasım ayının ortasına kadar olan süreçte senin burcunda ilerliyor olacak. Bu dönem içerisinde güzelleşmek, değişik bakım ve ritüellerden geçmek, tüm gözleri üzerine çevirmek için Venüs sana destek veriyor olacak. Katıldığın her ortamda gözler senin üzerinde olacak. Dikkat etmen gereken iki konu bulunuyor, çocuklarının sağlığına özen göstermen gereken bir dönemden geçtiğini de altını çizmek lazım. Aynı zamanda kredi kartı borçlarına çok dikkat etmen gerekmekte. Bu dönem içerisinde planlanmayan hamileliklere karşı da temkinli olmak çok önemli.

Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, rakiplerin bir yanda, özel hayatın bir yanda, sen bir yanındasın. Zamanında yaşadığın problemli döngülerin benzerlerini mi yaşıyorum acaba dediğin bir sürecin içerisinden geçebilirsin. Hayat seni yorarken aslında hayatını yeniden yapılandırmak için bir karar vereceksin. Bu dönem kendi kabuğuna çekildiğin, özel hayatınla ilgili bazı problemler yaşıyorsan karşı taraftan güzel bir hamle beklediğin önemli bir dönemeçten geçebilirsin. Hayatındaki kişinin bazı kararsız ve dengesiz davranışları seni pek çok anlamda etkiliyor olabilir. Gitmesi ve bitmesi gereken bir beraberlikse O'nu yolcu edeceksin. Bu dönem geçmiş mi gelecek arasında da kalmış olabilirsin. Geleceğini yapılandırmak istiyorsan arkaya bakmaman çok önemli. İş hayatıyla ilgili önemli bir karar aşamasından geçebilir, bir yerden ayrılıp emekli olmak gibi bir fikrin oluşabilir, hayatını yeniden yapılandırmak isteyebilirsin. Aile içinde rahatsızlığı bulunan kişiler bulunuyorsa merkezinde onlar olabileceği gibi aynı zamanda kendi sağlığınla ilgili olan konularda dikkatli olman gereken özel bir zamanı yaşıyorsun. Venüs'ün Yay burcuna geçişiyle birlikte Kasım ayının ortasına kadar seni pek çok kotulukten koruyan yakınların olacak.

Kova: Sevgili Kova burcu, 17 Ekim Koç burcu Dolunay ile birlikte, önemli anlaşma ve sözleşmelerin gündemde olacağı bir süreçten geçebilirsin. Evraksal anlamda tamamlanması gereken her ne varsa bu önemli bir sınav olabilir, iş hayatında banka ve süreçleri ilgilendiren konularla ilgili bir gelişme yaşanabilir, hukuksal anlamda tamamlanması gereken bir aşama ya da vatandaşlık hak ve hukuksal süreçlerle ilgili gelişmelerden geçebilirsin. Yolculuklar aktifleşebilir.

Araba değiştirmek isteyebilirsin. Flörtleşmelerin arttığı bu süreç içerisinde Venüs'ün Kasım ortasına kadar Yay burcuna geçişiyle birlikte önemli itiraflar ve karşılaşmalar içerisinden geçebilirsin. Eğlenceli organizasyonlar içerisinde mutlu olabilirsin. Dikkat etmen gereken konu hem kendi sağlığın hem de aile içinde akrabalarında rahatsızlığı bulunanlar varsa dikkatli olman önemli. Yanında çalıştırdığın kişiler ve krizlere de ayrıca dikkat.

Balık: Sevgili Balık, 17 Ekim Koç burcu Dolunay'ıyla birlikte maddi kaynaklarla ilgili fırsatların gündeme geleceği bir zamandan geçebilirsin. Aslında bu dönem senin direkt kazanacağın değil de eşinin ya da iş yaptığın ortakların vesilesiyle sana gelecek olan paralar daha çok gündemde diyebiliriz. Bu süreç içerisinde mal alımlarıyla ilgili de atılımlardan geçebilirsin. Özel hayatındaki gelişmeler hızlanırken çevrendeki pek çok kişinin eleştirisine uğradığın bir zaman tüneli seninle birlikte. Beraberliğin seni yalnızlaştırıyor mu buna dikkat etmek önemli. Aynı zamanda çocuğunun hayatında gelişen zorlu geçişler gündeme gelebilir. Venüs'ün Yay burcuna geçişi Kasım ayının ortasına kadar ki olan süreçte seni kariyer hayatında zirveye çıkarmak için fırsatları gündeme getirebilir.