Gökyüzü volkan gibi patlıyor! Köşeyi dönenler: Koç, Oğlak ve Balık! Haftanın yıldızları belli oldu

Haftanın burç yorumlarını kaleme alan Astrolog Özlem Recep müjdeleri sıraladı. İkizler iş hayatında karlı projelere imza atıyor. Terazi ailevi meselelerle ilgili nefes alıyor. Oğlak için ön plana çıkma zamanı geldi. 7-13 Ekim haftasını ilgilendiren burç yorumlarında en şanslılar kimler? İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden haftalık burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Merhaba Sevgili dostlarım,

7-13 Ekim haftası kendi hayatımızda ve dünya genelinde gelişecek olan konular savaş stratejileri, askeriye, politikacılar, jeoloji, arkeoloji ve petrokimyasal konular, siyaset ve ünlüler dünyasında ortaya çıkması gerekenlerin ortaya döküleceği ve kriminal vakalarla ilgili gelişmeler yaşanılabilir. Venüs Zuben Elgenubi hattından geçerken ruh dünyası sıkıntılı olan kişilere karşı ciddi anlamda dikkatli olunması gerekiyor. Sismik ve volkanik aktivitelerin hızlanabileceği bir zaman tünelinden geçiyoruz, dikkatli olmalıyız.

Bu hafta Jüpiter retro yapacak Temmuz - Ekim ayları arasında gelişen konularla ilgili ikinci şansı yakalayacağınız bir döneme girebilirsiniz. Bu süreç Şubat ayının başına kadar gelişecek. En şanslı olan burç grupları Aslan, Boğa, Kova, Akrep ve Yay burçları olacak.

Finansal anlamda gümüş, petrokimya, savaş sanayi ve mermer ticareti önem kazanabilir. (Yatırım tavsiyesi değildir.)

Burçları neler bekliyor?

Koç: Sevgili Koç burcu, bu hafta başkaları tarafından parasal konularda kazanç sağlayacağın enerjiler seninle birlikte olabilir. İş hayatında oturması gereken düzenler bulunuyorsa ve bu süreçleri Ocak ayıyla birlikte tam gaz ilerlemesini istiyorsan bu hafta gelişen konuları iyi değerlendirmelisin. Bu süreçler içerisinde ortaklı ya da yurtdışı ve yabancıları ilgilendiren adımlarla ilgili riskli olan konuları analiz etmek istiyorsan Cuma günü gelişecek konuları titizlikle incelemelisin. İş hayatında rakiplerinle aranda gerilimlere sebep olabilecek ciddi anlamda bir kızışma süreci içerisinde olabilirsin. Bu süreçler bir yana özel hayatınla ilgili olan süreçlerde eski beraberliklerin ya da eski eşinle ciddi bir münakaşa halinde olma durumları yaşayabilirsin. Hayatındaki kişiyle ilgili geleceğe dönük, tam olarak bu kişiyi nereye konumlandırman gerektiğini fark edeceğin ve karar vereceğin önemli bir dönem içerisinden geçebilirsin. Hafta sonu kalabalık ortamlarda sosyalleşeceğin enerjiler seninle birlikte olabilir.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, bu hafta ilişkilerinle ilgili olan süreçlerde ciddi anlamda mutluluğu yakaladığın enerjiler içerisinde bulunabilirsin. Birlikte taşınma, devlet ve prosedürleri ilgilendiren başvurular, tatil planları ve ev alım satımlarıyla ilgili olan süreçler yaşanabilir gibi görünüyor. Eğitim hayatı, medya, tanıtım ve pazarlama süreçleriyle ilgili de gelişmeler yaşanabilir. Ortaklı yürütülecek iş süreçleriyle ilgili de önemli gelişmeler yaşanılabilir. İş hayatıyla ilgili gelişen konularda hukuksal süreçlerle ilgili sıkıntıları iyi değerlendirmek gerekebilir. İş vesilesiyle yurtdışına çıkılması isteniliyorsa oluşan engellerin geçici ama bir o kadar da dikkat edilmesi gereken konuları kapsadığını bilmek önemlidir.

İkizler: Sevgili İkizler burcu, bu hafta iş hayatında gelişen karlı projelerin aktifleşmesi için fırsatlı bir zaman dilimine girdiğini gösteriyor. Bu süreçler maddi anlamda yatırım konularıyla ilgili olan süreçleriyle ilgili planlama yapmana sebep olabilir. İş hayatında gelişen maddi fırsatlar, kredi çekme isteği oluşturan yatırım planlamalarını düşündürebilir. Eşinin maddiyatında gelişecek fırsatlı bir döngüyü de gösterebilir. İlişkilerinle ilgili olan süreçlerde seni hak etmiyorsa bazı gerçekleri fark edeceğin önemli bir süreçten geçebilirsin. Aslında beraberliği olanlar bazı krizli konuları bu hafta içsel anlamda halledebilirlerse birbirlerine kenetlenirler gibi görünüyor.

Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, bu hafta özel hayatında mutlu olacağın enerjiler aktifleşebilir. Fazla düşünceli ve fazlaca geçmiştesin. Aslında hayatındaki kişinin senin dışında hayatında gelişenler, sıkıntı yaşadığı konular, belki kariyer hayatı belki de bazen senden gizledikleri seni bu şekilde içsel anlamda huzursuz etse de bu hafta birbirinize kenetleneceksiniz. İş hayatıyla ilgili spekülatif alanlarla ilgili kazançlı olabileceğiniz enerjiler de aktifleşiyor. Bu hafta ailenizin ilişkinize zarar vermemesine dikkat etmelisiniz. İçsel anlamda üzüldüğünüz ya da geriye attığınız konuların patlamamasına dikkat etmek de ayrıca önem taşıyor. Evinin içerisinde değiştirmek durumunda kaldığın eşyaların olursa negatif bir enerjinin senden çıktığını gösterebilir, üzülme. Yerleşim yerinle ilgili önemli bir değişim sürecindeysen iyi analiz etmen önemli.

Aslan: Sevgili Aslan burcu, bu hafta aile içindeki gelişmelerden yana mutlu olacağın enerjiler seninle birlikte olabilir. Evinin içerisinde çözümlenmesi gereken her ne varsa kolaylıkla çözümleyebilirsin. Ailenden destek görebilirsin. Çalışma alanındaki bazı dengesizliklerin yerine oturacağı, önemli projeler için gelişmelerin yaşanacağı aktif enerjiler seninle birlikte olabilirsin. Aynı zamanda iş arıyorsan önemli başvurular içerisinden geçebilirsin. Bu hafta trafikte dikkatli olmalısın. Aynı zamanda iş hayatıyla ilgili karar verilmesi gereken önemli atılımlar bulunuyorsa dikkatli adım atılması önemli. Bu hafta aynı zamanda evinde istemediğin misafirlerin olabileceği gibi hayatındaki yakın arkadaşlarının seninle ilgili konuştukları ortaya çıkabilir. Bu süreçler bazılarıyla yol ayrımlarından geçebileceğini gösterebilir.

Başak: Sevgili Başak burcu, bu hafta söylediğin sözler çok kıymetli. Hayatında gelişen bazı konuların jet hızıyla gerçekleşeceği şahane bir döngüden geçebilirsin. Önemli başvurular, eğitim alanında hız kazanma, araba alımı yapılmak isteniyorsa fırsatlı yatırımlar ve yakınlarının hayatında gelişen güzel konular oluşabilir. Bu hafta maddi kaynaklarla ilgili atılımlarda zevki sefaya düşüp de elindeki parayı riske atmamak çok önemli. Aynı zamanda spekülatif alanlarda gelişen konularda hızlı hareket etmemek ve Cuma, Cumartesi gününe dikkat etmek çok önemli. Aşk hayatıyla ilgili tam bir çıkmazın içerisinden geçebileceğin bir enerji alanı da bulunabilir. Sen tam olarak nerede olmak istiyorsun ya da hayatındaki kişiye ne kadar güvenmelisin? Pek çok şeyi anlamlandırabileceksin.

Terazi: Sevgili Terazi burcu, bu hafta maddi kaynaklarla ilgili fırsatların gelişeceği güzel bir enerji alanı bulunuyor. Bu süreç kazanç kapılarını kendiliğinden açabilir. Sürpriz hediyelerle karşılaşacağın özel bir gün olarak da bu haftayı düşünebilir ve arkadaşlarınla geçireceğin vakitler oldukça kıymetli olabilir. Bu hafta kendinde dönüştürmek istediğin konularla ilgili adım atarken özellikle hafta sonunda bazı konularda adım atarken hayatında zorluklarla karşılaşabilirsin. Eğer durum bu şekildeyse önünde Ocak ayına kadar zaman bulunuyor. Ev alım satım süreçleri içerisinden geçiyorsan süreçlerden yana biraz daha beklemek iyi olabilir. Aile içinde bazı gerilimlere sebep verecek olaylar geçmişle bağlantılı olabilir. Ruhunu yoran her şeyden uzak durmak Cuma ve Cumartesi önemliyken, Pazar günü bu kasvetli hava azalacak diyebilirim.

Akrep: Sevgili Akrep burcu, bu hafta etrafındaki pek çok kişi tarafından gözlerin tam anlamıyla sana çevrildiği ve iltifatları kaptığın bir süreç olabilir. Dış görünüşünün değiştiği bu süreç içerisinde bu durum özel hayatını da olumlu etkileyebilir. Bu hafta gizli düşmanlarını fark edeceğin, arkandan dönen pek çok şeyin ortaya çıkacağı enerjiler altında olabilirsin. Bu süreç içerisinde bazı kişilerle yol ayrımından geçebilirsin. Seni hak etmeyen kim varsa yolcu edeceğin önemli gelişmeler yaşanabilir. Maddi kaynaklarla ilgili atılımlarda kendini riske atmamalısın. Uyku sorunları yaşıyorsan psikolojik danışmanlıklar senin için iyi olabilir. İş hayatında başka atılımlar yapmak için bir yerden ayrılış sürecine geçebilirsin. Aileden bir yakınının rahatsızlığı ve ameliyat süreçlerinde yanında olmak isteyebilirsin.

Yay: Sevgili Yay burcu, bu hafta kendi iç dünyanda çıkış bulamadığın her ne varsa aradığın soruların cevaplarını bulacağın önemli bir zaman dilimi. Bazen harekete geçmemek önemlidir, bazı şeylerin yeşermesini beklemek iyidir. Tam bu süreçlerde detaylı planlar yapılabilir, iş hayatı ve özel hayatla ilgili karar verilmesi gereken her ne varsa gerçekler üzerinden ilerlemek için desteklenebilir. Özel hayatınla ilgili önemli bir geçiş aşamasından geçiyorsan kendine zaman tanıman iyi olabilir. Maddi kaynaklarınla ilgili gelişen konularda zarar etmemeye Cuma ve Cumartesi günleri dikkat etmen iyi olabilir. Hayatında değer konusunda sana sıkıntı yaratan kim varsa yol vereceğin enerjiler altında olabilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, bu hafta kalabalıkların içerisinde kendini göstereceğin pek çok konu içerisinden geçebilirsin. Kendini iş hayatınla ilgili olan projelerde göstermek istiyorsan çevrendeki pek çok kişinin takdirini kazanabilirsin. Arkadaş ortamınla birlikte eğlenceli organizasyonların içerisinden geçebilirsin. Ev ve şehir değiştirmek istiyorsan bazı gelişen konuları değerlendirebilirsin. Cuma ve Cumartesi günleri iş hayatındaki bazı konuların sana zarar vermemesini önlemen iyi olabilir. Aynı şekilde özel hayatın ve aile içindeki dengeler açısından da zaman zaman bazı çıkmazların içerisinden geçebilirsin. Olaylar karşısında sakinliğini korumak ve hemen hareket edemiyorsan bazı konuları Ocak ayına kadar zaman tanıyacak şekilde planlamak iyi olabilir.

Kova: Sevgili Kova burcu, bu hafta kariyer hayatındaki konuların zirveye ulaşacağı enerjiler altındasın. Bu zamana kadar attığın adımlarla ilgili meyve verecek konular şimdi gelişmeye başlayabilir. Dış görünüşün ve çevrendeki kişilerin senin imajınla ilgili de olumlu takdirleri toplayacağın enerjiler aktifleşiyor. Bu hafta yurtdışı, devlet ve prosedürleri ilgilendiren konular, hukuksal süreçler, önemli sınavlar, medya planlamaları açısından bazı çözülmesi gereken engellerle ilgilenilmesi gerekebilir. Uzak yolculuklar sırasında temkinli adımlar atılmalıdır. Akrabalar içerisinde rahatsızlığı bulunan yakınların bulunuyorsa haberleri gelebilir.

Balık: Sevgili Balık burcu, bu hafta muazzam destekler alıyorsun. Zorlandığın konuların çözümlenmesi, hayatında bir kez daha şans yakalamak ve bazı fırsatları çevirmek isteyebilirsin. Eğlenmek ve uzak seyahat planları yapmak isteyebilirsin. Özel hayatında sorumluluk alman gereken ve uzun vadeli olan süreçler adına gelişmeler seni çok mutlu edebilir. Hayatındaki kişinin ailesinden de destek görebilirsin. Bu hafta maddi kaynakları dengelemek çok önemli gibi görünüyor. Bu süreçler içerisinde aynı zamanda geçmişten kalan borçlar ortaya çıkabilir. Aynı zamanda arkadaş ortamında seni zorlayan bazı kişilerle önemli yol ayrımlarından geçebilirsin. Eşinin maddi kaynaklarıyla ilgili temkinli adımlar atması da önemli gibi görünüyor. Özel hayatında sorumluluk ve uzun vadeli olan gelişmeler demiştik ancak bir konu daha bulunuyor. İlişkiler öyle hassas bir süreçten geçiyor ki hak edenlerin kalacağı gitmesi gerekenlerin gideceği bu süreç içerisinde hayatındaki kişi seni aldatıyorsa her şey bu hafta ortaya çıkabilir.