Gökyüzü hareketli, Ay yerinde durmuyor! Aslan aşık, Akrep şöhretli, Terazi zenginleşiyor

28 Aralık 2023 günlük burçları astroloji severler merak ediyor. Koçlar şifalanmayı bekliyor. Başaklar aradıkları aşkı buluyor. Astrolog Özlem Recep bugün burçları kaleme aldı. İşte detaylar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Gökyüzünden olumlu mesajlar yağıyor. Aşk, kariyer ve para fırsatları bugün burçları etkisi altına alıyor. Peki 28 Aralık 2023 günlük burçları derleyen Astrolog Özlem Recep neler yazdı?

Sevgili Dostlarım,

Bugün Gökyüzünde Ay Venüs Neptün grand trine açısı su gruplarıyla birlikte mucizevi bir şekilde oluşuyor. Gökyüzü her birimize diyor ki "Kalbi merhamet, sevgi, anaçlık ve inançtan geçen her ruh çektiği acıların karşısında mucizelere kalbini açsın..."

Peki bu olumlu açı burçlara neler getiriyor?

Koç: Sevgili Koç, gökyüzü seni ve aileni kronik gelişen bir rahatsızlık, ameliyat döngüsü ya da maddi konularda sıkıntılara karşı koruyor olacak. Hastalıkların şifa bulacak, ailenden destek göreceksin ve maddi kaynaklarında bolluk seni bekliyor.

Boğa: Sevgili Boğa, gökyüzü bugün seni ilişkiler açısından dengelerken çevren genişliyor, seyahat planların aktifleşiyor. Hayallerini gerçekleştirmek için karşına çıkan fırsatları, söylenen sözleri ve iş anlaşmalarının alt yapılarını iyi değerlendirsen çok güzel olur.

İkizler: Sevgili İkizler, gökyüzü bugün sana kariyer ve iş süreçlerin açısından destek veriyor olacak. Yönetici olmak, yönetimle aranda güzel ilişkiler geliştirmek ve aynı zamanda maddi kaynaklarının artmasına yönelik gelişmeler seni mutlu edecek.

Yengeç: Sevgili Yengeç, kendini gerçekleştirmek istediğin ne varsa gökyüzü bugün senin için çalışıyor ve çabalıyor olacak. Özel hayatında kalbini yerinden çıkaracak sürprizlere açsan fena olmaz.

Aslan: Sevgili Aslan, yaratıcı olmak istediğin pek çok konuda şans ve fırsat seninle birlikte olacak. Kimseye söylemediğin arka planda istediğin ne varsa özellikle özel hayatınla ilgili fırsatlar seninle. Alamadığın ödemeler bulunuyorsa bir anda geliverecek.

Başak: Sevgili Başak, çevren genişliyor, hayata dair planladığın ne varsa sürprizlerle birlikte karşında. Uzun zamandır beklediğin haberi almaya hazırlansan fena olmaz. Özel hayatınla ilgili olmaz dediğin ne varsa kalbini mutluluktan uçuracak.

Terazi: Sevgili Terazi, senden saklananları fark ettiğin bir günden geçmektesin. Kariyer hayatında attığın adımlar sana bambaşka kapılar açabilir. Maddi kaynaklarını değerlendirmen için karşına fırsatlar çıkacak, iyi değerlendirmelisin.

Akrep: Sevgili Akrep, kendini göstermek, hayranlık toplamak ve kitlelere ulaşmak istersen fırsatlar seninle. Yakınlarından birinin rahatsızlığı olduysa toparlanacağı bir süreçten geçeceksin.

Yay: Sevgili Yay, borçlarını toparlamak, hasta yakınlarınla ilgilenmek ve iş hayatında yükünü başkalarıyla paylaşmak için fırsatların oluşacak. Maddi kaynaklarını dengeleyeceksin. Özel hayatında birbirinizle özel vakitler geçirmek ön planda olacak.

Oğlak: Sevgili Oğlak, ilişkilerinin toparlandığı bir süreç. Hayatının merkezine koyduğun kim varsa seni sen yaparken aşkta ve işte seni mutlu edecek olan bir hayat döngüsü içerisine gireceksin. Beraberliğinde gelecek planları yapmak her ikinize de iyi gelecek.

Kova: Sevgili Kova, çalışma hayatının ön planda olduğu, para kazanmak ve işlerini geliştirmek için şartların oluştuğu bir gün. İş hayatı kadar sağlığını da düşünmen ve tedavi süreçlerinden geçmen seni mutlu edebilir.

Balık: Sevgili Balık, bugün hayal kur. Neptün senin burcundayken Venüs ve Aydan büyük destek geliyor. Hayalini kurduğun ne varsa gerçekleştirmek için büyük şansın bulunacak. Hem aşkta hem de yara aldığın her alanda fark et ve mucizelerin kendiliğinden gelirken birilerini de sevindirmeyi unutma.

Sevgilerimle

Özlem Recep