'Gluteni, şekeri kestim değiştim' diyen Nesrin Cavadzade'nin estetiksiz hali herkesi şoke etti

Birçok başarılı projede rol almış olan Nesrin Cavadzade yıllar içindeki değişimi ile adından söz ettirdi. ''Gluteni, şekeri kestim'' diyerek estetik iddialarını yalanlayan Nesrin Cavadzade'nin yıllar öncesine ait fotoğrafları ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun estetiksiz halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Fi, Bizim Hikaye, Yasak Elma ve Aşk Tesadüfleri Sever 2'de rol almış olan Nesrin Cavadzade şimdilerde Fox TV'de ekrana getirilen Hayatımın Şansı dizisinde boy gösteriyor.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Nesrin Cavadzade, yıllar içindeki değişimi ile gündeme geldi. Cavadzade hakkında estetik iddiaları magazin basınında yerini aldı.

NESRİN CAVADZADE'NİN ESTETİKSİZ HALİ HERKESİ ŞOKE ETTİ

Her daim fit görünümü ve güzelliğiyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Cavadzade hakkında çıkan estetik iddialarını hakkında "Gluteni, şekeri her türlü kes. 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur" şeklinde konuşmuştu.

Ünlü oyuncunun açıklamalarının ardından sosyal medya kullanıcıları "Dudaklarını kalınlaştırmış", "Burnunda estetik var" ve "Sadece sporla olacak şey değil" yorumlarında bulundu.

İşte Nesrin Cavadzade'nin estetiksiz hali;