Gizemli ve çekici 3 burç

Şeffaf ve açık sözlü insanların aksine, gizemli ve karanlık insanların varlığını yadsıyamayız. Ve bu saklı ve sırlı insanlar doğal olarak daha çekici ve cazip hale gelirler. İşte, gizemli ve çekici 3 burç.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Sessiz, biraz hesaplı ve fazla gizemli olan bazı astrolojik işaretler var. Kendini sakınan, düşüncelerini gizleyen, insanları merak ettiren bu sırlı ve çekici burçlar haberimizde...

AKREP

Akrep tam bir muammadır, onları çözmek için kendinizi harap etmeyin. Akrep burcunun kalbinin, ruh eşlerinden bile bir sır olarak kaldığından iyice emin olduk. Biraz hesaplı ve kurnaz da görünürler ama işte onları çekici kılan da bu!

YENGEÇ

Okuması zor bir su grubu burcu daha... Yengeç burcunun gerçek gündemini tahmin etmeniz olanaksız. Sessizliğin dışına çıktıklarında bile kolay kolay açık etmezler ruh dünyalarını. Şiirsel yanlarını besleyen de bu gizem olabilir.

TERAZİ

Başlangıçta sessizdir ve ortamı koklar. Gizemlidir, iyi korur kendini ve aklına koyduğunu, düşüncelerini açık etmez. Bu gizem kimilerine çekici görünse de, pek çok kişi için Terazi burcu tam bir sinsidir!