İşte Ufuk Özkan'ı tığ gibi yapan diyet! Geniş Aile'nin Cevahir'i tam 17 kilo verdi

Ufuk Özkan, ''Geniş Aile'' dizisinde ''Cevahir Kirişçi'' karakterini canlandırarak herkesin aklında yer edinmişti. Ünlü oyuncunun tam 17 kilo vermesi, hayranları tarafından yoğun ilgi görmesine neden oldu. Zayıflamak isteyenler için Ufuk Özkan'ın sır diyeti de açıklandı. İşte kilo vermek isteyenlere diyetin tarifi…

Canlandırdığı filmler için kilo veren Ufuk Özkan, tam 17 kilo vererek görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu başlangıçta 5-6 kilo vermeyi hedefliyordu. Fakat yaptığı diyet sonucunda 17 kilo verdi. Ufuk Özkan'ın yeni hali ise oldukça dikkat çekti. Ayrıca ünlü oyuncunun yaptığı diyet de merak konusu oldu.

Birçok projede yer alan Ufuk Özkan, uyguladığı diyet sayesinde bambaşka birine dönüştü. Ünlü oyuncunun yeni hali hayranları tarafından oldukça beğenildi. Sevenleri tarafından imajına tam not alan Ufuk Özkan, sosyal medya üzerinden yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

UFUK ÖZKAN'IN 17 KİLO VERDİREN DİYET FORMÜLÜ

Başlangıçta 5-6 kilo vermeyi hedefleyen Ufuk Özkan, Hollywood diyeti sonrasında 17 kilo verdi. Ünlü oyuncu Hollywood diyetine başladıktan sonra sağlığı ile ilgili rahatsızlık geçirdi. Bağışıklık sistemi çöken Ufuk Özkan, sağlık problemlerinden dolayı hedeflediğinden daha fazla kilo verdiğini belirtti.

Hollywood Diyeti: Ufuk Özkan'ın da uyguladığı Hollywood diyeti; Madonna, Catherine Zeta Jones, Sharon Stone ve Carmen Electra gibi ünlüler tarafından da yapıldı. Hollywood diyetine 1 ay devam edenlerin 12 ila 16 arası kilo verdiği görülüyor. Hollywood diyeti temel olarak sıvı almayı amaçlıyor. Haftada 2 gün peş peşe yalnızca meyve suyu tüketiliyor. Ayrıca günlük en az 8 bardak su tüketilmesi isteniyor.