Genç kalmanın sırrı ortaya çıktı! İşte İbn-i Sina'nın asırlar öncesinden tavsiye ettiği o tohum

İbn-i Sina genç kalmanın sırrı ile ilgili tavsiyede bulundu. Ünlü hekimin bin yıl öncesinden önerdiği tohum, adeta yaşlanmayı sonlandırmaya yardımcı olarak genç kalmaya faydalı olabiliyor. Ayrıca söz konusu tohum, birçok kişi tarafından adeta güzellik reçetesi olarak da görülebiliyor. İşte İbn-i Sina'nın asırlar öncesinden güzellikle ilgili tavsiye ettiği o tohum…

İbn-i Sina, asırlar öncesinden yazdığı şifa kitapları ile bilim insanlarının bile dikkatini çekebiliyor. Nitekim güzelliğin sırrı ile ilgili de bir tohum önerisinde bulunan ünlü hekim, pek çok insanın dikkatini çekmeyi başardı. İbn-i Sina'nın şifa kitaplarında söz ettiği söz konusu tohum, yaşlanma belirtilerini önleyebilmesi ile ön plana çıkabiliyor.

İBN-İ SİNA'DAN GENÇ KALMANIN SIRRI

İbn-i Sina'nın bin yıl öncesinden genç kalmanın adeta sırrı olarak paylaştığı kenevir tohumu, birçok sağlık problemine şifa olabiliyor. Sinirlerin yatıştırılması konusunda da ön plana çıkabilen kenevir tohumu, günümüzde kemoterapi tedavisinin şiddetini azaltabilmek için de tavsiye edilebiliyor.

İbn-i Sina'nın yaşlanmayı adeta sonlandırabildiğini belirttiği kenevir tohumu, genç kalmak isteyenler tarafından tercih edilebiliyor. Nitekim yaşlanmayı ortadan kaldırabilen kenevir tohumu, genç hücre sayısının yükselmesinde de faydalı olabiliyor. Bunun sonucunda ise cilt yapısı adeta yenilebiliyor. Bu sayede de genç kalmak mümkün olabiliyor.

İbn-i Sina'nın tavsiye ettiği kenevir tohumu, doğal kolajen yöntemlerinden biri olarak da görülebiliyor. Nitekim ciltteki hasar almış yapıyı hızlı bir şekilde onarabilen kenevir tohumu, sinir yıpranmasını da önleyebiliyor. Ayrıca kan dolaşımına da faydalı olabiliyor.

GÜZELLİĞİN SIRRI KENEVİR TOHUMU

Genç kalmanın adeta sırrı gibi aktarılabilen kenevir tohumu, İbn-i Sina tarafından bin yıl öncesinden tavsiye edildi. Nitekim yaşlanmanın durmasına faydalı olabilen söz konusu tohum, gençleşme konusunda da yardımcı olabiliyor. Bu nedenle güzelliğin sırrı gibi de görülebiliyor.

Hazırlanışı: Güneşte kurutulduktan sonra normal bir bitki çayı demler gibi demlenebilen kenevir tohumu, akabinde afiyetle tüketilebilir.

Etkili Tüketim Yöntemi: Kenevir tohumunun etkili tüketim yöntemi, bir su bardağı sütün içerisine 5 adet kenevir tohumu ilave edilmesiyle gerçekleşebiliyor. Nitekim söz konusu karışım kaynatılarak günde bir bardak şeklinde tüketilebilir.

İbn-i Sina'nın tavsiye ettiği tohum, E vitamini kaynağı olarak da biliniyor. Bu nedenle saçların daha sağlıklı ve gür bir şekilde çıkmasına da yardımcı olabilir. Ayrıca saçların yıpranmasını ve kökten dökülmesini de önleyebilir. Bu nedenle genç kalmanın sırrı olarak görülebiliyor.

Bu baharat şişkinlik ve gaz problemini şıp diye çözüyor! Bir tüketen bir daha tüketmek istiyor