Geçmeyen örgü modası 2023 yılında kombinlerdeki yerini aldı! İç ısıtıyor...

Örgü modası hiç bir zaman eskimedi. 2023 yılında da kombinlerde yer alan örgü sadece birbirinden ilginç modellerle karşımıza çıktı. Patik, hırka, kazak derken bu parçalara farklı boyutlar geldi. İşte geçmeyen örgü modasında 2023 yılı kombinleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Kış aylarında en çok tercih edilen modellerin başında gelen örgüler artık ikonik bir hal aldı. Örgü kombinleri çok sık tercih edilmezken şimdilerde herkesin her an istediği parçaların başını çekti.

İddialı giyimin gözdesi haline gelen bu parçalar günümüzde bohem tarzına yakın tutuldu. Bohem tarzında biraz daha Teksas modası hakimdir. Uzun çizmeler tayt pantolonlar ve örgü yelek, hırka ya da kazaklarla ikonik bir hal alır.

GEÇMEYEN ÖRGÜ MODASINDA 2023 YILI KOMBİNLERİ

2023 yılında bu kombinlerde fazlasıyla istekli hale gelen özellikle yelekler iç ısıtıcı modayı resmetti. Moda haftalarında hiç yer almamasına rağmen kullanılan özellikle de ünlülerin radarında olan örgü parçalar en fazla süveter olarak ofis kombininde tercih edildi.

Kumaş pantolon spor ayakkabı ve gömlek üstüne tercih edilen süveterler klasik ancak ikonik bir kombine neden oldu.

Öte yandan arkadaş toplantıları ya da ani gelişen buluşmalarda kayık yaka örgü kazaklar, etek ya da pantolonlarla yapılan spor tarzı kombinler tercih edilebilir.

Örgü modasında en fazla çantalar ortaya çıktı. Ayrıca çoraplar da örgü parçalarda trend listesinde yer alıyor.

Sosyal medyada ortaya çıkan hızla yayılan moda trendleri! Alışılmışın dışında...

Ayaklarınızı üşütmeyin! 2023 yılının öne çıkan çorap modelleri...