En trend kot kombinler

Kot pantolonlar bazen en zarif bazen de en spor kombinlerin en önemli parçası oluyor. Kot pantolonla içinizdeki yıldızı yansıtabilirsiniz. İşte en iyi kot kombini yapmanın püf noktaları ve kot trendler...

Kot pantolon her kadının gardırobunda olması gereken parça. Kot pantolonla klasik kesimlerden modern kesimlere kadar mükemmel bir kombin yapabilirsiniz. Hangi stile yatırım yapacağınıza karar vermek bunaltıcı olabilir. Sizi bundan kurtarmak için, dolabınızda kesinlikle olması gereken farklı kot pantolon kombinlerini derledik. Kot kombin trendleri hem rahat hem de şaşırtıcı derecede zarif, asi bir görünüm elde etmek için idealdir.

Geniş paça kot pantolon

Rahatlığı sevenlerin ilk tercihi olan geniş paça kot pantolonlar ferahlık için gardırobun vazgeçilmezi haline geldi. Gündelik bir görünüm için spor ayakkabı ve tişörtlerden, dışarıda bir gece için topuklu ayakkabılara ve bluzlara kadar her şeyle mükemmel bir şekilde tamamlayabilirler. Her vücut tipine uyarlar ve bu da onları moda için harika bir yatırım haline getirir.

Yüksek bel kot pantolon

Yüksek bel kot pantolonu güzel takılar veya topuklu ayakkabılar ile zenginleştirerek kullanabilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz gibi, bunlar günlük kullanım için mükemmeldir. Düz bacakları ve rahat kesimi ile tanınan bu kot pantolonlar, rahat bir görünüm arıyorsanız mükemmeldir. Gündelik hafta sonu giyiminden şık gecelere kadar birçok şekilde giyilebilir ve neredeyse her durum için mükemmeldir.

Yüz şekline göre saç modelleri