Folik asit, B12 ve demir için birebir ıspanak salatası tarifi

Ispanak salatası tarifi merak ediliyor. Öğle arasında sağlıklı bir ara öğün istiyorsanız ıspanağı salata şeklinde tüketebilirsiniz. Folik asit, B12 ve demir bakımından zengin olan ıspanağı bu şekilde sevebilirsiniz. İşte ıspanak salatası tarifi ve malzemeleri...

"Ispanak çiğ mi tüketilmeli pişmiş mi?" sorusunun cevabı herzaman konuşulur. Ispanağın birçok hastalığa şifa olduğunu belirten uzmanlar, ıspanağı çiğ tüketmeyi öneriyor. Ispanak salatası yaparak ıspanağı çiğ tüketebilirsiniz. Peki, ıspanak salatası nasıl yapılır?

Öğle arasında ya da yemek yerine doyurucu ve vitaminli ıspanak salatası evde bulunan malzemelerle hazırlanıyor. Çiğ ıspanak, B12, folik asit ve demir bakımından vücuda faydalıdır.

ISPANAK SALATASI TARİFİ MALZEMELER

Ispanak

Haşlanmış yumurta

Bir kâse peynir

Limon ve zeytinyağı

ISPANAK SALATASI TARİFİ

Ispanak salatası tarifi için ıspanakları güzelce temizleyin ve doğrayın. Zeytinyağı ve limonla karıştırın.

Üzerine haşlanmış yumurta ve bir kâse peynir ekleyin. Vücuda ilaç olacak ıspanak salatası tarifi hazır. Afiyet olsun...