Diyet çaylar favoriniz olacak! Günde 1 fincan yağları eritiyor

Diyet yerine günlük tükettiğiniz çaylarla da kilo verebilirsiniz. Tayvanlı araştırmacılar çay içmeyen kişilerin, içenlere göre yüzde 19,6 daha fazla vücut yağına sahip olduğunu belirtiyor. İşte zayıflatan 3 çay…

Diyet çaylar zayıflamak için idealdir. Kilo vermeye çalışırken elbette dengeli bir diyet ve fiziksel aktivite önemli. Fakat diyet çaylarla da yağları eritebilirsiniz. Zayıflatan çayları sizler için derledik.

ZAYIFLATAN 3 ÇAY

Limon çayı

Limon çayı şişkinlikle savaşmaya yardımcı olur. Antik çağlardan beri, narenciye kabuğu yağında bulunan limonen idrar söktürücü özellikleri için kullanılmıştır.

2. Siyah çay

Günde bir fincan siyah çay içmek, kardiyovasküler sağlığı iyileştirmenin iyi bir yoludur. Ayrıca bir araştırmaya göre günde yarım litreden fazla siyah çay içmek enfeksiyonlara karşı koruyor. Siyah çay, içerdiği polifenoller sayesinde, anti-obezite bakterileri de dâhil olmak üzere sindirim sisteminde bulunan iyi mikroorganizmaların çoğalmasını desteklemeye yardımcı olur.

3. Rezene çayı

Lif açısından zengin olan rezene sindirimi artırmaya ve tokluk hissini artırmaya yardımcı olur. Rezene, gaz ve diğer mide sorunları gibi bağırsak rahatsızlıklarını tedavi etmek için hafif, tatlı çay sevenler tarafından uzun süredir kullanılmaktadır. İltihaba karşı da güçlü bir savaşçıdır.

Dikkat! Bu kanser türü uykuda yayılıyor