Farklı şehirlerden arkadaş edinmenin 5 avantajı

Farklı şehirlerden ya da ülkelerden arkadaş edinmenin ya da evlenmenin avantajları hep konuşulur. Kültürel farklılıklar, yaşantılar ve gelenekler bazen ideolojilerle ters düşse de bu arkadaşlıkların aşka dönüştüğü durumlar bile olur. Peki, farklı şehirden arkadaşlık kurmanın avantajı nedir? Gelin birlikte bakalım...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

1. SEYAHAT ÇEŞİTLİLİĞİ

Farklı şehirden arkadaş edinmenin ya da evlenmenin en güzel avantajı seyahat etmektir. Farklı bir şehre ya da ülkeye gitmişken o bölgedeki diğer illeri de görmeden dönmezsiniz. Özellikle arkadaşınız tatil beldesindeyse her yaz gidilecek bir durağınız var demektir.

2. DİL ÖĞRENME

Farklı bir ülkeden arkadaş edinmek hem dil öğretmeyi hem de dil öğrenmeyi kolaylaştırır. Sosyal hayata da katkısı olan bu durumun iş hayatında da sizi avantajlı hâle getirir.

3. KÜLTÜREL BİRİKİM

Bir insanın çevresinde çok çeşitliliğin olması birçok alanda bakış açısını değiştirir. Farklı şehirden insanlarla bir araya gelmek hem yemeklerden geleneklere kadar her alanda hem birikimi artırır hem de sosyal yönünüzü geliştirir.

4. UZUN İLİŞKİ

Genelde farklı ülkelerden birbirine aşık olan insanların ilişkilerinin daha uzun ömürlü olduğu söylenir. Bu biraz da o ilişkinin dikkat çeken yönlerinin fazla olmasıdır. Sürekli yeni şeyler keşfetmek, yeni yemekler tatmak, yeni bir çevreye dahil olmak insanı mutlu eder. Bu durum ilişkiyi besler.