Farklı çorba arayanlara Yasemin Özilhan'dan közlenmiş kabak çorbası tarifi! İçinde tüm kış besinleri var

Sosyal medyada takipçileriyle sık sık diyet tarifler paylaşan Yasemin Özilhan közlenmiş bal kabağı çorbası tarifi verdi. İçerisinde sarımsak, soğan ve havuç gibi kış hastalıklarına şifa olan ürünlerin yer aldığı bal kabağı çorbası iki aşamada yapılıyor. İşte farklı çorba tarifi arayanlara Yasemin Özilhan'dan közlenmiş bal kabağı çorbası tarifi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

BAL KABAĞI ÇORBASI MALZEMELER

6 domates

3 adet havuç

2 kırmızı soğan

500 gr tatlı kabak

3 dal biberiye

4 baş sarımsak

1 acı biber

Zeytinyağı

Tuz

Fırından çıktıktan sonra eklenecek malzemeler

450 ml yulaf sütü

450 ml su

3 yk kemik suyu

400gr kuru fasülye

Tuz

Karabiber

KÖZLENMİŞ BAL KABAĞI ÇORBASI TARİFİ

Bal kabağı çorbası için ilk yazdığımız malzemeleri yağlı kağıt serili tepsiye dizin ve fırında közleyin.

Közlemenin ardından tüm malzemeleri ocakta bir tencereye alın. Üzerine yulaf sütü, su, kemik suyu, kuru fasulye, tuz ve karabiber ekleyin. Birkaç tur karıştırın.

Kaynadıktan sonra blenderdan geçirin. Kış çorbası hazır. Afiyet olsun.