Fahriye Evcen'den bütçe çıkartması! Kırmızı tulumunun fiyatı bu kez alkış topladı

Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına alan Fahriye Evcen, tarzıyla yine gündem oldu. Fahriye Evcen oğlu Karan'ın doğum gününde giydiği kırmızı tulum ve fiyatıyla hayranlarını şaşırttı. İşte Fahriye Evcen modasında fiyat çıkartması...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Türkiye'deki moda anlayışına yön veren insanlardan biri olan Fahriye Evcen, kırmızı tulumuyla gündem oldu. Eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan ile doğum günü partisinde verdiği pozlarla ilgi odağı olan Fahriye Evcen'in kırımızı tulumu ve fiyatı merak edildi.

Genellikle tercihlerinde tek renk kullanarak göz ilizyonunu engelleyen Fahriye Evcen, oğlu Karan'ın 4. yaş gününde yine tulum tercih etti. Geçtiğimiz sene de aynı tarzda bir kıyafet tercih eden Evcen, doğum sonrasına rağmen yine fit görüntüsüyle gözleri kamaştırdı.

FAHRİYE EVCEN MODASINDA FİYAT ÇIKARTMASI

Yıllardır ekranda olan oyuncu Fahriye Evcen, son yıllarda kıyafetlerine verdiği harcamaları kıstığı iddia edildi. Kamera karşısına hep markayla çıkan Evcen, kırmızı tulumuna bin TL ödedi. Herkesin ulaşabileceği bir tarzı tercih etmesi iddiaları doğruladı. Evcen, modasında düz kombinlere yönelerek annelliğini ön plana çıkardı.

Sade makyaj ve tarzına rağmen modayı halen takip eden Evcen, Hailey Bieber ve Bella Hadid tarzında saç yaptırdı. Yüksek ve keskin toplama tekniğini kullanan Evcen, modasındaki bu sakinlik oldukça beğeni topladı.

Fahriye Evcen'de tek değişmeyen şey eşi Burak Özçivit'le aynı renklerde kombin yapmak oldu. Çift takıntısı olan ikilinin bu halleri oldukça beğenildi.

Bu araştırmaya 100 çift katıldı! Mutlu bir ilişkinin tek sırrı