Eylül ayında doğan burçların özellikleri! Burçların eylül raporu

Eylül ayında doğanlar Başak ve Terazi burcu oluyor. Astrolojiye ilgisi olanlar eylül ayında doğan burçların özelliklerini araştırıyor. Başakların tek özelliği titiz olmaları değil, Teraziler ise bilinenin aksine son derece dengeli burç. İşte Başak ve Terazi burcunun eylül raporu…

Eylül herkesin en sevdiği sonbahar ayı. Hatta bu ay doğmayan ama adı eylül olan birçok insan var. Eylülün ilk haftası doğanlar pratik, sadık ve düzeniyle bilinen Başak burcu olurken 22 Eylül'den sonra doğanlar dengeli, sosyal ve adil fikirli Terazi burcu oluyor. Peki, eylül ayında doğan burçların özellikleri neler?

Eylül yeni bir mevsimi, okulun başlangıcını, yaprakları, belki de aşkı müjdeleyen bir ay. Eylülde doğan Başak ve Terazi burcunun özelliklerini listeledik.

Eylül ayında doğanların çok yönlü ve anlamlı bir doğum taşı vardır.

Safir, Eylül ayının mücevheridir. Geleneksel olarak mavidir, ancak pembe, sarı veya yeşil de olabilir.

Safirlerin samimiyet, sadakat ve gerçeği temsil ettiği söylenir.

EYLÜLDE DOĞANLARIN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Eylül ayında doğanlar okulda başarılı oluyor.

İngiliz bir araştırma, Eylül ayında doğan bebeklerin sınıfta bir adım önde olabileceğini öne sürüyor. Bu ayda doğan çocukların seçkin okullara girme olasılığı yüzde 20 daha fazla...

Eylül ayında doğan çocuklar doğaları gereği dışa dönüktür. Başkalarının arasında asla rahatsız olmazlar.

Eylül ayında doğan bebekler spor alanında avantajlıdır.

Ünlü astrolog Bejan Daruwalla'nın web sitesinde bulunan bir blog yazısına göre, Eylül ayında doğan insanlar mükemmeliyetçiliğin mükemmel örnekleridir. "Her zaman işlerini mükemmel bir şekilde yaparlar ve iş bitene kadar işlerine sadık kalırlar ve işlerinin her zaman zamanında ve mükemmel bir şekilde yapılmasını isterler." diyor.

En sevdiğiniz sporcuların hepsinin yılın son çeyreğinde doğum günü olduğunu fark ettiniz mi? Bunun nedeni sonbaharda doğan bebeklerin yaz aylarında doğan akranlarına göre daha güçlü ve daha atletik olma eğiliminde olmalarıdır.

Eylül ayında doğan bebeklerin önlerinde uzun bir ömür olabilir.

Eylül ayında doğan bebeklerin 100 yaşına kadar yaşama olasılığı daha yüksek! Eylül-Kasım aylarında doğan bebeklerin, anne sütündeki muhteşem bağışıklık sayesinde ilk kış boyunca korundukları için, yüz yaşına ulaşma şansları daha yüksek.

Çok kolay sıkılırlar ve bu nedenle her zaman ilginç ve yeni şeyler ararlar. Bu aşırı aktif insanlar, birlikte oldukları arkadaş grubuna hayat katarlar. Kariyerleri veya kişisel yaşamları olsun, sıkılırlarsa değişiklikler getirmeye çalışırlar.

Eylül ayında doğan çocuklar kitapları sever. Çok fazla kitap okumayı severler ve asla ara vermezler.

EYLÜL AYININ ÜNLÜLERİ

Eylül ayında doğan bebekler, doğum aylarını birçok ünlüyle paylaşırlar.

Ece Uslu, Çağatay Ulusoy, Merve Boluğur, Cansel Elçin, Beyoncé, Zendaya, Idris Elba, Keanu Reeves, Gwyneth Paltrow, Padma Lakshmi, Salma Hayek, Taraji P. Henson, Jason Sudeikis, Donald Glover ve Prens Harry...