Ex'e geri dönme rehberi! Bu adımları sırayla yapın, pişman olmayacaksınız

Aşk ve ilişkiler konusunda çeşitli tavsiyeleri yazdık. Özellikle belirli zamanlarda birçok kişi eski sevgilisine dönmeyi arzuluyor. Peki exe dönme şekli nasıl olmalı?

Eski sevgilinizi kazanmak mı istiyorsunuz? Peki eski sevgili nasıl tekrardan aşık edilir? İşte detaylar...

1- SİZİNLE TEKRAR KONUŞMAK İSTEYİP İSTEMEDİĞİNİ ÖĞRENİN

Reddedilmek, her insan için oldukça zor bir duygudur. Ancak tekrar iletişime geçtiğinizde konuşmanın nasıl gittiğine dair genel bir fikir edinebilirseniz, eski aşkınızın sizinle tekrar konuşmak isteyip istemediğini anlayabilirsiniz.

2- ONA NASIL OLDUĞUNU SORUN

Kadın ya da erkek fark etmez insanın kendini önemli hissetmekten daha çok sevdiği hiçbir şey yoktur. Bu sebeple karşınızdaki kişinin nasıl olduğuyla ilgilendiğinizi gösterirseniz, bu onun için ikna edici olacaktır.

3- NEDEN TEKRAR KONUŞMAK İSTEDİĞİNİZİ AÇIKLAYIN

Karşınızdaki kişiye dürüst bir şekilde hislerinizden bahsedin. Ardından bir kez daha denemek istediğinizi söylerseniz, size yanıt vermek zorunda kalacaktır. Böylece o sizinle aynı hisleri paylaşmıyorsa; en azından sürecin başında bunu bileceksiniz.

4- ONU ETKİLEMEYE ÇALIŞIN

Bu kez ona farklı bir gözle bakın. Bir şeyleri yeniden alevlendirebileceğinizi düşünüyorsanız, onun artık farklı biri olduğunu kabul edin. Bu doğrultuda ona sorular sorun ve etkilemek için çaba gösterin.

5- SOSYAL MEDYA HESABINA ŞÜPHEYLE YAKLAŞIN

Sosyal medya paylaşımları onun hakkında size ipucu verse de her zaman her şeyi doğru olarak yansıtmaz. Bu sebeple her şeyi onun hakkında sosyal medyada öğrendiklerinize dayandırmayın.