Evliliklerde anlaşamayan burçlar

Evliliklerde anlaşmazlıklar ve çatışmalar olabilir. Bunun en büyük nedeni ise kişilerin hayata aynı cepheden bakmamaları. İki farklı dünya bir evde buluşunca çoğu zaman aşk ve sevgi yetersiz kalabiliyor. Peki evliliklerde anlaşamayan burçlar hangileri? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Evlilik sorumluluk ve birliktelik gerektiren bir kurum. Bu nedenle ayrı dünyaların insanı iki kişinin uzun süre evli kalması az rastlanılan bir durum. Peki evliliklerde anlaşamayan burçlar hangileri? İşte cevabı...

EVLİLİKLERDE ANLAŞAMAYAN BURÇLAR

İlk görüşmede burcunun sorulması bir klişe gibi görünse de uzun vaade de ilişkiye dair ipuçları verebilir.

KOVA ERKEĞİ-AKREP KADINI: Bu ikili zor anlaşılır. Kova erkeği aşkını doruklarda yaşamayı sever. Akrep kadını da tutkuludur. Ancak bu sizi yanıltmasın. Kova erkeği zamanlar Akrep kadınının madde severliğinden bunalabilir.

TERAZİ ERKEĞİ-ASLAN KADINI: Sanatsal ve entel Terazi erkeği Aslan kadınının hırsına yenik düşebilir. Aslan kadını güç gösterilerinden etkilenir. Oysa Terazi burcu erkeğinin öyle bir derdi yoktur. Dinginlik sever.

YENGEÇ ERKEĞİ-BAŞAK KADINI: Detaycı Başak kadını mükemmeliyetçidir. Oysa tipik bir Yengeç erkeğine göre bu mümkün değildir. Her iki burcun hayattaki önem sıralamaları farklıdır. Dünyaları başkadır.

Nikah memurunun konuşması sosyal medyada viral oldu... Evlenmeyi düşünenler mutlaka izlesin!

Evliliklerde ruh ikizi olan burçlar