Evlilik için tarih alıyorlar! Oğlak, Koç ve Balıklar turnayı gözünden vuruyor! Kariyer ve para şansı aynı anda geliyor

16 Kasım 2023 günlük burçları Astrolog Özlem Recep sizler için yorumladı. Yengeçler aşk hayatlarında aradıklarını buluyorlar. İkizler sağlıklarını korumalı. İşte tüm burçların özel olarak günlük burç yorumu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep burçlar için müjdeleri sıralıyor. Kariyer, evlilik ve para alanında kimler yükselişe geçiyor? İşte o detaylar...

16 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde Güneş ve Mars kavuşumu bulunuyor. Borçlarla ilgili biraz temkinli olman gerektiğinin altı çiziliyor. Dış görünüşünü değiştirmek için operasyonlardan geçebilirsin. Kariyer hayatın açısından atacağın adımlar seni ileriye götürecek gibi görünüyor, hamleleri planlamak önemli.

Boğa: Sevgili Boğa, açık düşmanlıklara karşı biraz daha temkinli olman gereken bir gün. Uzak yolculuklar, eğitim, toplantı ve tanıtım amaçlı yapılacak girişimler seni ileriye götürecek. Ev ve haneni değiştirmek isteyeceğin şartlar oluşmaya başlayabilir.

İkizler: Sevgili İkizler, sağlığını önemsemelisin. İş hayatın hız kazanırken kendine ne kadar özen gösteriyorsun düşünmelisin. Özel hayatınla ilgili hayatındaki kişiden destek göreceğin enerjiler seninle birlikte olacak. Bebek planlamak için şahane bir gün.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aşk hayatın adına gelişmeler ruhunu mutlu ederken, zaman zaman içsel anlamda neyi nereye koyacağını bilemez bir haldesin. İlişkilerin düzeliyor ve kendini hiç olmadığı kadar değer görmüş, görüyor hissetmek ruhuna iyi gelecek. Ortaklı işler ve tanıtım için güzel bir gün.

Aslan: Sevgili Aslan, ev satmak, yaşadığın yere tamirat koymak isteyebilirsin. Evinin içinde kazalara biraz açık bir dönem. İş hayatın adına değişen enerjiler maddi anlamda seni bir sürece götürebilir.

Başak: Sevgili Başak, yolculuklar sırasında kazalara aman dikkat. Gün içerisinde dilin kemiği yok dediğimiz olaylar yaşanırken söylediklerinden daha sonra pişman olmaman önemli. Kalbin boşsa o kişiden gelecek haberler ve karşılaşma ruhunu mutlu edebilir.

Terazi: Sevgili Terazi, maddi anlamdaki sıkıntılara karşı temkinli olman gereken bir gün. Ailenden destek göreceğin enerjiler seninle birlikteyken, ailene yönelmek, onlarla vakit geçirmek iyi olabilir. Evini dekore etmek ve yeniden yapılandırmak ruhuna iyi gelebilir.

Akrep: Sevgili Akrep, kazalara açık bir gün dikkatli olmalısın. Kendini göstereceğin her türlü projede gözler üzerindeyken, düşünmeden adım atmamak önemli. Önemli toplantı ve görüşmeler gün içerisinde gerçekleşiyor olacak.

Yay: Sevgili Yay, önemli bir hastalık atlatma ve hastanesel süreçler seninle birlikte. Ruhunu yoran bilinçaltını zorlayan ne varsa kendine biraz zaman tanımak önemli. Maddi anlamda fırsatlar ve iş süreçleri oluşuyor değerlendirmelisin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, arkadaş ortamlarında birlikte aktiviteler yapmak ve seyahate çıkmak için gelişen enerjiler seni mutlu edebilir. Bu süreç içerisinde kendini göstermek istediğin pek çok konu da gelişiyor olacak ve isminden bahsettireceksin. Gün içerisinde imaj değiştirmek ve bakım yapmak için destekleniyorsun, yeni bir sene merhaba demelisin.

Kova: Sevgili Kova, kariyer hayatınla ilgili gelişmeler seni mutlu ediyor. İş hayatın hızlanırken yapılacak olan projeler gündeminde. Gün içerisinde yaratıcılığın artıyor, iş geliştirmek için bu enerjiyi kullanmak iyi olabilir. Gizli ve gizemli olmak önemliyken, sır vermemeye dikkat etmelisin.

Balık: Sevgili Balık, uzak akrabalarının sana ihtiyacı olduğu bir günden geçiyor olabilirsin. Şehirler arası yapacağın planlamalar ve uzak yolculuklar ruhuna iyi gelebilir. Evlilik niyetiyle tanışmak isteyenler olabileceği gibi bu duruma aileler ya da yakınlarınız arabuluculuk yapmak isteyebilir. Gün içerisinde hayallerinize odaklanmalısınız, iş ve özel hayatınızdaki sıkıntıları çözmek için ilahi destek sizinle.