Evlilik hakkında 3 gerçek

Evliliğin büyüsü ufak gibi görünen detaylarla bozulabilir. Peki, evlilik hakkında her şeyi nasıl bileceğiz? Muhtemelen yaşamadan bilemezsiniz ama şimdiden bazı konuları düşünebilirsiniz. Evlilik hakkında bilinmesi gereken 3 gerçeği bir araya getirdik.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Evlilik hakkında her şeyi merak ediyorsanız bu haberimiz tam size göre. Özellikle evlilik telaşında olan gençler için evliliklerde en çok tartışılan konuları bir araya getirdik.

1. "BEN ÖZGÜRÜM" ANLAYIŞINDAN VAZGEÇİN

Evliliklerde "Sen bana karışamazsın" tartışması genelde olur. Bu durum aslında özgürlük çerçevesi konusunda bazı çiftlerin doğru iletişim kuramamasından kaynaklanır. Özellikle birbirini iyi tanımadan evlenen çiftler özgürlük konusunda sık sık tartışır.

2. AİLELERİ KIYASLAMAYIN

Evli çiftlerin yaptığı hataların başında aileleri yarıştırmak geliyor. Şunu aklınızdan çıkarmayın kimsenin ailesinin yerini bir başka aile tutamaz. Siz ne kadar sahipleniyorsanız karşınızdaki de o kadar değer veriyordur. Kıyaslamak yerine saygı duymakta fayda var.

3. BAŞKALARININ YANINDA HATALARI SIRALAMAYIN

Normal hayatta açık sözlü olabilirsiniz ama evlendiyseniz artık düşünerek konuşmak şart olmalı aksi taktirde durumu toparlamanız zor olabilir. Evli çiftlerin konuştuğu konular ne olursa olsun iki kişi arasında kalmalı ve çiftlerin uygun görmediği davranışlar üçüncü bir kişiyle paylaşılmamalı. Birinin hatası başkalarının yanında söylenmemeli. Erkekler kıyaslanmaktan hiç hoşlanmaz kadınlar da rencide edilmeye gelmez.

Boşanma süreci çocuğa nasıl anlatılır?

Şeyma Subaşı'nın 5 kot kombini