Evlenmeden önce tartışılması gereken 3 konu! Utanmak çare değil

Biriyle evlenmeye karar verdiğinizde ilk koşul ve öncelik her zaman aşk olur. Fakat evlenmeden önce birkaç konu var ki bunlar evlilikleri bitirebiliyor. İşte evlenmeden önce mutlaka konuşulması gereken 3 konu…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Aşık olarak evlenmek güzel fakat bunun dışında birkaç şeyi konuşmamak ve görmezden gelmek ilerleyen günlerde sorunlara neden oluyor. Bunun için evlenmeden önce partnerinizle bazı konulara açıklık getirin. İşte iyi bir evlilik için mutlaka konuşulması gerekenler...

PARA

Hepimiz biliyoruz ki bir evliliğin uzun sürmesi sadece aşka bağlı değil. Birçok çift para konularını konuşmaya utanır, çekinir. Fakat sonrasında para sorunları ciddi bir tartışma konusu haline gelir. Biriyle evlenmeden önce, parayla ilişkilerinin nasıl olduğunu öğrenin. Sizin beklentiniz nedir? Paraya bakış açınız onunkiyle uyum sağlar mı? Tüm bunları öğrenin.

EV İŞLERİ

Kimse size hizmet etmek için evlenmiyor. Dolayısıyla ev işlerini yapmakla yapmaya çalışmak aynı şey değildir. Bazları hiç ev işi bilmez evet ama yapmaya çalışır ve bunlara açıktır. Yani karşınızdakinin bu sorumluluğu paylaşıp paylaşamayacağını öğrenin.

KARİYER VE SOSYAL MEDYA

Son zamanların boşanma sebebi olmaya başlayan kariyer ve sosyal medya konusu önemli. Özellikle çalışan kadınlar evlendikten sonra kariyer noktasında psikolojik şiddete maruz kalıyor. Evlenmeden önce çalışıp çalışmama konusunu konuşun. Diğer bir konu sosyal medya. Bazı çiftler hayatını sosyal medyaya yansıtmayı severken bunu sevmeyen partnerler için sorun oluyor. Eşinizin mahremiyet sınırlarını iyi anlayın.

Bu test insanların senin hakkında ilk ne düşündüğünü söylüyor

En sıra dışı 3 burç! Fikirleri kendini daima belli eder