Etkili bakışların sırrı: Kusursuz kaşlar!

Etkileyici bakışların sırrı olan kaş şekli trendi her yıl başka bir boyut kazanıyor. İnce, gür, kavisli, küsmüş, dolgun... Peki 2021 yılının kaş trendi hangisi? İşte sizler için derlediğimiz haberimizde...

Güzel ve biçimli kaşlar yaratmak sandığınız kadar zor değil. Kaşlarınızı, profesyonel güzellik uzmanının elinden çıkmış gibi, kendi kendinize şekillendirmeniz mümkün. 2021 kaş trendinde doğallık rüzgarları esiyor. İnce ve kavisli kaşlar yerini doğal fırça ile taranmış dolgun kaşlar alıyor.

KAŞLARDA DOĞALLIK TRENDİ DEVAM EDİYOR

2021 kaş trendinde doğallık rüzgarları esecek. İnce ve kavisli kaşlar yerini doğal fırça ile taranmış dolgun kaşlar alıyor.

Kaşları gürleştirmek için serumlar ve doğal bakım yağları kullanabilir, ya da kaş kalemlerinden yararlanarak gelişigüzel çizgiler bırakarak doğal bir gür kaş illüzyonu yaratabilirsiniz.

Ancak bu uygulamayı yaparken kaş kaleminin kaşlarınızın doğal rengiyle aynı olmasına dikkat etmelisiniz; çünkü siyaha özenle boyanıp doldurulmuş kaşlar 2021'de artık abartılı güzellik görünümleri arasında yer alacak ve pek de tercih edilmeyecek.