Eski sevgiliyi unutmak bu kadar kolay! İşte 3 yöntem

İlişkilerde eski sevgililer genelde bir süre konuşulur, hatta bazılarını unutmak imkansızdır. Eski sevgililer ansızın bir şarkıda, yemekte, gezide, filmde ya da herhangi bir şeyde akla düşüverirler. Adı eskidir ama içten içe hep yeni gibidir. Fakat eski sevgiliyi unutmak çok da imkânsız değildir. İşte eski sevgiliyi unutmanın 3 yöntemi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İnsanın aşık olduğu ya da değer verdiği birini kafasından tamamen atması kolay değildir. Bu eğer eski sevgiliyse işler biraz daha zorlaşır. Anılar bir anda koku gibi dağılır insanın aklına... Hücreler yer değiştirir gibi olur. Fakat acı gerçek odur ki o ilişkiden eser kalmamıştır. Eski sevgiliyi unutmanın yollarını sizler için derledik.

ESKİ SEVGİLİYİ UNUTTURAN 3 YÖNTEM

1. Amaç edinin

İnsanın sürekli aynı şeyleri kendine tekrar etmesi hem beyni hem kalbi yorar. Bu yüzden yeni bir şeye odaklanın belki de yeni birine... Neden olmasın? Arkadaş bulabileceğiniz ortamlara girin, yeni insanlarla tanışın ve sosyalleşin. Eski sevgiliyi unutmanın en iyi yoludur.

2. Dikkatinizi Dağıtın

Eski sevgili aklınıza geldiğinde pişmanlık duymayı bırakın. Olan olmuş. Bunun yerine dikkatinizi dağıtın. Kendinizi o kişi hakkında düşünürken yakaladığınızda, bunu olumlu bir şeye dönüştürün. Yaklaşan bir proje ya da parti, doğum günü, birine alacağınız hediye... Beyni başka şeylere odaklayın.

Müzik

Duygularınızdan kaçmaya çalışmayın. Kabullenin yola öyle devam edin. Düşüncelerin geri gelme sebebi o ilişkiye dair hala umut beslediğiniz anlamına gelebilir. Durumu analiz edin, gerekirse noktaları not edin, durumun çözülüp çözülmeyeceğine bakın... Ancak, ikinizin bir araya gelmesi için hiçbir umut yoksa, acıyla yüzleşmenize ve yolunuza devam etmenize izin vermeyi deneyin.

Kızılcık Şerbeti'nde hangi karaktersin? Çılgın Alev mi, aşık Doğa mı, fesat Nilay mı?