Eski sevgili neden tekrar aramak ister?

Biten ilişkilerin ardında kalan soru işaretleri muhakkak olur. Bunlardan en klasiği de eski sevgilinin tekrar iletişime geçme isteğidir. Peki, eski sevgili neden arar ya da mesaj atar? Bu sorunun birkaç cevabı olabilir. Gelin birlikte göz atalım...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde herkes her zaman mutlu sona ulaşamaz ve bir bakmışsınız her şey eski oluvermiş. Peki, eski sevgiliniz size hiç mesaj attı mı? Muhtemelen bunu çoğumuz yaşamışızdır. Eski sevgilinin neden tekrar aradığını sorguluyorsanız doğru adrestesiniz. Ayrılmanıza rağmen size pişman olduğunu söylüyor ve sizinle yazışmak için fırsat kolluyorsa tehlike çanları çalıyor demektir.

ESKİ SEVGİLİNİN ARAMA SEBEPLERİ

Pişmanlık

Değişmeyen duygular

Özlem

Tekrar bir ilişki içindeyse, sizde sağlıksız kıskançlık duyguları uyandırmak

Dostluk bağını sürdürmek

Çevresinde sizin kadar düzgün birinin olmayışı ve bu ihtiyacını sizden karşılamak istemesi

Yalnızlık

ARADAN BİRKAÇ YIL GEÇTİ VE BİR MESAJ GELDİ

Öncelikle şunu söyleyelim belirsiz ve dengesiz hikâyeler sağlıklı ve yapıcı değildir. Bu yüzden açık olun ve korkmayın! Kendinize doğru soruları sorun. Bu ilişkiye karşı sizin hisleriniz ne durumda? İlişkiniz kurtarılmaya değer mi?

Birkaç yıl sonra eski sevgiliniz sizi arıyorsa her şey yeni hayatında nerede olduğuna bağlı. Zamanla size karşı yaptığ hataları törpülediyse ne ala şansı var demektir. Ama kendinizi kaptırmaya başlamadan önce mutlaka iyi analiz yapın ve ayrılğın sebeplerini unutmayın.

AYRILIĞA SEBEP OLAN DUYGULAR

Sürekli eleştirmek

Küçümseme

Savunmacılık

Kıyaslama

Engelleme

İletişimsizlik

ESKİ SEVGİLİNİZİN SİZE HALA İLGİ DUYUP DUYMADIĞINI NASIL ANLARSINIZ?

Eski sevgilin seninle iletişime geçtiğinde nasıl tepki verirsin? Sosyal medya ilişkiler üzerinde etkilir. Eski sevgiliniz sizi arıyorsa muhtemelen web'deki fotoğraflarınıza, hikayelerinize bakmıştır. Onunla temasa geçtikten sonra kapıları açık tutmak size kalmış ama bu durumda duygusal destek almanızı veya ani kararlar almamanızı öneririz.