Eski Mısır'dan beri saç için kullanılıyor! İşte yılan yağının faydaları

Saç dökülmesiyle ilgili sorunu olanlar yılan yağının faydalarını ve yılan yağı kullanımını araştırıyor. Yılan yağı Eski Mısır'dan bu yana en çok kullanılan alternatif tıp yöntemleri arasında yer alıyor. Seyrek saçı olan erkek veya kadınlar için yılan yağı saçı hem besliyor hem de hızlı uzatıyor. İşte yılan yağının bilinmeyen faydaları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Saç dökülmesi ve seyrek saçlar günümüzde hem erkeklerin hem de kadınların en önemli sorunu. Saç dökülmesiyle baş etmeye çalışanlar yılan yağından faydalanıyor. Yılan yağı Eski Mısır'dan bu yana en çok kullanılan alternatif tıp yöntemleri arasında yer alıyor. Peki, yılan yağının faydaları nelerdir? Yılan yağı nasıl kullanılır?

YILAN YAĞININ SAÇA FAYDALARI

Saç köklerini besleyerek, saçı hızlı uzatır

Kırılan saç tellerini daha hacimli gösterir

Sert ve kuru saçlara iyi gelir

Saç derisini nemlendirerek, enfeksiyona karşı korur

Fön, düzleştirici nedeniyle fazla işlem görmüş saçları iyileştirir.

Yılan yağının içinde bulunan yağ asitleri saçı ve sakalı besler. Sakallarının seyrekliğinden şikâyet eden birçok erkek yılan yağını kullanır.

YILAN YAĞI NASIL KULLANILIR?

Yılan yağı şampuanın içine damlatarak da kullanılabilir şampuandan ayrı da kullanılabilir. Aktarlarda ya da marketlerde kolaylıkla bulunabilen yılan yağı kullanılmadan önce saçın temiz olması gerekir.