Eski Hollywood güzellik sırları! Estetiksiz makyaj hileleri

Günümüzde güzellik için estetiğin her türlüsü olsa da geçmişte bunlar yoktu. Peki, eski Hollywood güzelleri neler yapıyordu? İşte Marilyn Monroe, Audrey Hepburn gibi güzelliğiyle hâlâ örnek alınan dünya starlarının güzellik hileleri...

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Grace Kelly Hollywood'un altın çağında ismi en çok anılan dünya starlarının güzellik hilelerini bir araya getirdik. Estetiğin yaygın olmadığı o zamanlarda kendin yap tekniğini uygulayan starların makyaj hilelerine çok şaşıracaksınız.

MARİLYN MONROE'NUN DUDAKLARI

Marilyn Monroe'nun dudakları şu zamanın estetik dolgusu görünümünde. Bu dudakların sırrı makyaj hilesi. Dudaklarını daha dolgun göstermek için Monroe, beş farklı ruj ve parlaklık tonu uyguluyormuş. Dış köşelerde daha koyu kırmızılar, dudakların ortasında ise daha açık tonlar kullanılıyormuş.

AUDREY HEPBURN'ÜN KİRPİKLERİ

Audrey Hepburn kirpiğine sahip olmak şimdi kolay olsa da o zamanlar zormuş. Hepburn'ün makyözü rimel uyguladıktan sonra her bir kirpiği ayrı ayrı ayırmak için bir iğne kullanırdı. Bu şekilde topaksız kirpiklerle makyajını özel kılıyordu.

GRACE KELLY'NİN ALLIK HİLESİ

Şu anki elmacık kemiklerini ortaya çıkarma hilesi o zamanlar da vardı. Diğer aktrisler gibi Grace'de elmacık kemiklerini belirginleştirmek için elmacık kemiklerinin altı için bir renk tonu ve elmaların üzerine biraz daha koyu bir gölge uygulamak için sık sık allık kullanırdı.

RİTA MORENO'NUN PÜRÜZSÜZ CİLT SIRRI

Porto Rikolu film yıldızı Fox News'e verdiği demeçte, "Yüzümü her gün fırçalamak için o sert, pis fırçalardan birini kullanırdım. Çok sertti ama her gün peeling yapmak çok yardımcı oldu." dedi. "Kesinlikle peeling yapmanın gerçekten benim ana güzellik numaram olduğunu söyleyebilirim." diye de ekliyor.

VİVİEN LEİGH

Dudakların dolgun görünmesi her daim popülerdi. Vivien Leigh, doğal dudağının dışına çekmek için astar kullandı ve daha büyük bir surat asma yanılsaması verdi.

Bu diyet haftada 3 kilo verdiriyor! 5 şarta dikkat

Balık burcunun sevilen ve sevilmeyen 3 özelliği