Eşine baskı yapmayan 3 burç! Onların ilişkilerinde bir şart var ki...

İlişkilerde bazı burçların asla tahammül edemediği şey özgürlüklerine müdahaledir. O burçlar baskı yapmayı sevmediği gibi baskı görmeyi de sevmezler. Astrolojide 3 burç grubu daima özgürdür. Fakat onların da ilişkilerinde bir şartı vardır. İşte eşine baskı yapmayan 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Baskıdan hoşlanmayan burçlar ilişkilerinde kıskanç erkeklerle ve kadınlarla daima sorun yaşarlar. Onların kişisel alanına müdahale etmek işleri çıkmaza sürükler. Astrolojide bu burçlar en baskıcı burçlar diye tanımlanıyor. Elbette Kova, Balık ve Koç burcundan bahsediyoruz. İşte eşine baskı yapmayan 3 burç...

EŞİNE BASKI YAPMAYAN BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ

Kova burcu: Baskıdan hoşlanmayan Kovalar baskı da yapmaz. Onların tek şartı var o da sevilmek ve güven. Özgürlüğüne düşkünlüğü Kova burcu kadına kendi alanında müdahale edilmenden hoşlanmadığı için karşı tarafı da çok kısıtlamayı sevmez. Bu burçta ortaya çıkan özellik yıkıcı değildir. Kova kadınları eşlerinin yaşadıklarını anlatmasına izin verirler.

Balık burcu: Kendi dünyasında yaşamayı yedi Balık burcu kadının duygusal olsa bile karşısındaki kişiye olan güvenini kaybetmemeye çalışır. Bu nedenle çok kısıtlamayı sevmez. Hataları kolay affeder.

Koç burcu: Kibirli ve bakmaz bir yapıya sahip olan Koç burcu kadının kendi özgürlüğüne düşkünlüğünün ortağını da çok sıkmayı sevmez. Kıskanç olsalar da bu durumu kullanmayı iyi bilirler. Onların ilişkilerdeki tek şartı konfor.