Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu 5 kusur

Kadınların vücut kusuru dediği birçok şey erkekler için vazgeçilmezliğin adıdır. Kadınların garip hissettiği ancak erkeklerin kesinlikle bayıldığı kusurlar var. İşte erkeklere çekici gelen 5 kusur…

Kadınların erkekleri anlaması bazen zor olabiliyor. Hatta bazen vücuttaki kusurların güzelliği azalttığı düşünülür. Oysa bunlar birçok erkeğin aşık olduğu şeylerdir.

Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu vücut kusurlarını derledik. Her şey düşündüğünüzden farklı olabilir. Gelin birlikte bakalım...

Havalı kız klişesinin olmazsa olmazları! Erkekler onları mı beğeniyor?

1. Çiller

Çiller erkeklerin sevdiği vücut kusurlarından biridir. Kadınlar için çiller lekedir. Ama birçok erkek için çiller çok şirindir. Hatta erkekler bunu doğal ve eğlenceli bulur. Çiller macerayı, eğlenceyi ve özgürlüğü temsil eder. Çiller, kişinin kendine özgü olan taraflarını ifade eder.

2. Dik duruş

Bu aslında bir boy meselesi değildir. Erkekler dik duruştan hoşlanır. Buna çekicilik ve özgüven de eklediğinizde karşı taraf için önemli hale geliyor. Ölçüleriniz önemsizdir çünkü teninizde rahat olmanız sizi onlar için çekici kılan şeydir. Bu, hem tarzınız hem de vücudunuzla ne kadar uyumlu olduğunuz anlamına gelir.

3. Gamzeler

Erkeklerin kadınlarda sevdiği birçok "vücut kusurundan" bir diğeri de gamzeler. Yüze kazınan bu sevinç ünlemi hafızada unutulmaz bir gülüşe neden olabilir.

4. Gözlükler

Bazı erkekler gözlük takan ve kendine güvenen kadınlarda gerçekten büyüleyici bir şey bulduğunu söyler. İlgi çeken şey entelektüel aura. Zeki görünüyorsunuz ve bu sizi daha da güzel gösteriyor. İster çılgın, retro gözlükler, ister modern gözlükler takın, bu sizin kişiliğinizin bir yansımasıdır.

5. Hatalarını seven

Tüm "vücut kusurlarınızı" kabul ettiğinizde ve kendinizi sevdiğinizde bu belli olur. Ve erkekler için çekici olan şey budur. Tüm kusurlarınızı kabul edin ve hayatınızı özgüven ve özgünlükle yaşayın. Kendinizi olduğunuz gibi sevdiğinizde, diğerleri her zaman gerçek güzelliğinize ve kişiliğinize çekilecektir.