Erkeklerin en çok etkilendiği 5 iltifat

Erkek ve kadın yapısı doğal olarak farklı. Erkeklerin etkilendiği iltifatlar ise sizi bir miktar şaşırtabilir. İşte erkeklerin en çok etkilendiği 5 iltifat...

Cümlelerin sihri vardır. Peki erkeklerin duymaktan en çok hoşlandığı 5 iltifat hangisi?

ÇOK ZEKİSİN

Yakışıklılığın gelip geçici, zekanın her zaman kurtarıcı olduğunu göz önünde bulundurursak partnerinize zekası konusunda iltifat edebilirsiniz. Erkekler bu iltifat karşısında kendine daha çok güvenecek ve özellikle iş yaşamında daha çok başarılı olacaklardır.

BU KIYAFET SANA ÇOK YAKIŞIYOR

Güzel görünmek herkes için önemlidir. Özel bir geceye hazırlandığımızda veya sevdiğimiz bir elbiseyi giydiğimizde aldığımız iltifat bizi yükselttiği gibi partnerinize edeceğiniz iltifat da ona iyi gelecektir.

YAŞINI GÖSTERMİYORSUN

Yaş almak, yaşlı görünmek kadınlar kadar erkekler için de büyük bir sorundur. Her erkek daima fit ve yakışıklı görünmek, bulunduğu yaştan daha genç görünmek ister. Onların bu çabalarını fark edip güzel birkaç cümle ile motivasyonlarını artırabilirsiniz.

MÜKEMMELSİN

Hiç kimse kusursuz değildir ancak birçok kişi mükemmele yakın olmak için çabalar. Bu durum erkekler için de geçerlidir. Sizi mutlu eden, sizi yükselten partnerinize söyleyeceğiniz bir kelime bile ilişkinizin dinamiğini artıracaktır.

ESPRİ YETENEĞİNİ SEVİYORUM

Doğru yerde ve doğru zamanda yapılan şakalar, ince espriler kadınları daima mutlu eder. Neşeli insanların çevrelerine saçtığı ışık inkar edilemez bir gerçektir. Siz de partnerinizi bu konuda teşvik edip daha güzel anlar yaşayabilirsiniz.