Erkeklerin aşık olmadan önce istedikleri 3 şey

Kadınlar bir erkeği kendine nasıl aşık edeceğini bilmek ister. Bazıları bunun için çaba sarf eder bazıları ise bu konuda şanslıdır. Bir kadın olarak yeterince güzel ve alımlısınız ama bir türlü aradığınız aşkı bulamıyorsunuz. Bunun sebebi belki de erkeklerin aradığı kriterlerdir. Peki, erkekler aşkı ararken neye takılır? İşte erkeklerin aşık olmadan önce istedikleri 3 şey...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kadınlar erkeklerin aşkı arama kriterlerini daima merak eder. Özellikle ilişkiler konusunda istediği mutluluğu yakalayamamış kadınlar erkeklerin ayrılma sebeplerini araştırır. Fakat bunun bir tek nedeni yoktur. İlk sebep hisler olsa da sonraki nedenler epey çeşitlidir. Peki, erkeklerin aşktan önce aradığı kriterler neler? Gelin birlikte bakalım...

1. Olduğu gibi sevilmek

Erkekler sevilmeyi, ait olmayı ve kabul edilmeyi ister. Bu yüzden olduğu gibi sevilmek ilk zaaflarıdır. Aşk, ona karşı derin bir ilgi ve şefkat hissetmenizdir. Aidiyet, onu hayatınıza davet etmeniz ve hoş karşılamanızdır. Kabullenmek, onun tam olarak olduğu kişi olmasına izin verirken bunların ikisini de yapmasıdır.

2. Saygı duyulmak ve takdir edilmek

Bir erkek yeterince görülmediğini veya takdir edilmediğini hissederse soğur, ayrılır. Erkekler yeteneklerini duymaktan hoşlanır. İş konusundaki becerisini, başkalarını güldürme yeteneğini ve ailesine olan bağlılığın takdir edilmesinden hoşlanır.

3. Bağlılık

Erkeklere kusurlarını kabul ettirmek zordur. Bunu kabul edenler olsa bile bu kusurlarla yargılanmayı sevmezler. Onun en derindeki motivasyonlarını, düşüncelerini ve tutkularını anladığınızda, onun özüne konuşabilir ve onun en yüksek benliğine dönüşmesine destek olabilirsiniz. Erkekler sevgiyi duymaktan hoşlanır. Anlayışlı kadınlar erkeklerin her zaman favorisidir. Onu sevmeye daima hazır olan birini görmekten mutluluk duyarlar.