Erkekler neden zeki kadınlardan etkilenir?

Erkeklerin zeki kadınlardan hoşlanıp hoşlanmadığı konusu ilişkilerde genelde tartışılır. Kabul edelim zeki insanla bir arada olmak herkesin hoşuna gider. Peki, zeki kadınlardan hoşlanan erkekler kimler? Gelin birlikte bakalım…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı kadınlar zekâsıyla karşısındakini etkiler. Peki, erkekler zeki kadınlardan hoşlanır mı? Bu sorunun cevabına bazılarımız "Hayır" diye cevap verse de zeki insanları herkes sever. Peki, zeki kadınlardan hoşlanan erkekler hangileri? Hem zeki kadınların özelliklerini hem de zekâya önem veren erkeklerin özelliklerini bir araya getirdik.

ZEKİ KADINLARDAN HOŞLANAN 3 ERKEK ÖZELLİĞİ

1. Yorulmayı sevmezler. Karşısındaki kadın hemen onu analiz etsin ve her şeyi uzun uzun açıklamadan anlasın isterler. Zeki kadınlar bazen sormadan bile olay örgüsünü anlayabilir.

2. Zeki kadınlar dış görünüşe takılmazlar. Onlar için gösteriş her zaman etkilenecek bir kriter değildir. Dolayısıyla kaslı vücut yapısı, cool görünüm ya da dar pantolon kalıbına girmeyen erkekler için bu özellikler bulunmaz Hint kumaşıdır.

3. Zeki kadınların hep bir planı ya da hedefi vardır. Ne özgürlüğüne dur diyebilirsiniz ne de yaşama sevincine. Onlar her şeyden önce kendine olan saygıyı kimseye tercih etmezler. Erkekler için yaşama sevinci olan bir kadın her zaman etkileyici olmuştur. Özellikle geçmişte sorun yaşayan erkekler bu kadınların çevresinden eksik olmazlar.

Yargı'da hangi karaktersin?

Sosyal medyanın evliliğe 3 etkisi