Erkek giyiminde son trendler

Erkek giyim modasında puffer yelekler bu senede trendler arasında yer alıyor. Özellikle bahara geçiş döneminde çok sevilen puffer yelekler hem kolay kombinleniyor hem de her tarza uyuyor.

DHA

Moda denildiğinde her ne kadar akla ilk gelen kadın giyim olsa da aslında erkek giyimde de son trendler merak ediliyor. Bahara geçiş dönemlerinde sık gördüğümüz puffer yelekler bu sene de çok sevilen parçalar arasında yer alıyor.

DHA'da yer alan habere göre markalar erkek giyiminde bahar döneminin en sevilen ürünlerine vitrinlerde yer vermeye başladı.

PUFFER YELEKLER VE SWEATSHİRTLER HERKESİN KURTARICISI

Bahara geçiş döneminde favori parçalar arasında puffer yelekler ve sweatshirtler yer alıyor. Hemen hemen her kombine uyan renkli puffer yeleklerle siyah kombinlerinizi renklendirebilir, spor görünümünüze enerjili bir hava katabilirsiniz.

Erkek moda trendlerinde çok sevilen puffer yelekler ve sweatshirtler özellikle sabah yürüyüşlerinde, hafta sonu kaçamaklarında kurtarıcı oluyor.

Sweatshirtler ile modern ve iddialı bir görünüm sağlayabilir, ister kapüşonlu ister kapüşonsuz sweatshirt modellerini tercih ederek tarzınıza sportif bir dokunuş katabilirsiniz.

Siyah, beyaz ve gri gibi en çok tercih edilen renklerin yanı sıra turuncu, kırmızı, sarı, kiremit, mavi ve yeşil gibi renklerden tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz.