Ergenlerin ailelerine anlatamadığı 3 itiraf

Ergenlik dönemi inişli çıkışlı duyguların nirvanada yaşandığı bir dönem. Ergenlerin en büyük problemi ise ebeveyn çatışması. Ergen birey bu dönemde ailesinden birçok şeyi saklar. Peki ergenlerin ailelerine anlatamadığı 3 itiraf ne? Gelin hep birlikte ergenlerin çalkantılı dünyasına bir göz atalım...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Ergenlik gençliğe ilk adım demek. Ergenlik döneminde birey fizyolojik ve psikolojik değişimler geçiriyor. Ergen birey içine kapanıyor ve kendine bir dünya kuruyor. Peki ergenlerin ailelerine anlatamadığı 3 itiraf ne? Gelin hep birlikte ergenlerin çalkantılı dünyasına bir göz atalım...

ERGENLERİN AİLELERİNE ANLATAMADIĞI 3 İTİRAF

BÜYÜKLERLE GEZMEKTEN HOŞLANMAZLAR: Ergen birey yaşından çok büyük kişilerle gezmekten hoşlanmazlar. Akran muhabbetlerini ve geyik muhabbetini yaşlılarla yapamazlar.

BENİ Bİ SALIN: Ergenler ısrara maruz kaldıklarında içlerinden "Beni bi salın." diye geçirirler. Tipik bir ergenin en sevdiği cümle " Ne halin varsa gör."

AİLE OTURMALARINA VE NASİHATLERE KAPALIDIRLAR: Ergenler sık sık nasihata maruz kaldığından ufak çaplı sinir krizleri geçirebilirler. Onların deyimiyle "Muhabbeti bayan tipler en çok nasihat edenlerdir."