Kalori yakan sağlıklı çaylar araştırılıyor. Ender Saraç usulü zayıflama çayı ise çok etkili. İşte detaylar...
YAĞ YAKAN ACI ÇAY YAPILIŞI
Taze zencefil
Acı biber
Tane karabiber
Yeşil çay
Limon
HAZIRLANIŞI
Cezvenin ya da demliğin içerisinde 1 büyük bardak su koyun. Yaklaşık 300ml
Taze zencefilden 1-2 cm boyunda 2 parça kesin.
1 çay kaşığı karabiber ve acı biberle birlikte cezveye ekleyin.
Yaklaşık 2 dakika kısık ateşte kaynatın.
Ateşten aldıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı kadar yeşil çay atın ve üstünü kapatarak 4 dakika demleyin.
Süzüp bardağa aldıktan sonra içine limon damlatın
Soğumadan tüketin.
Günde 3 defa tüketebilirsiniz. Spor ve hareket öncesi tüketilmesi önerilir.
UYARI: Bu çay mide rahatsızlığı olanlar, hamileler, baharat alerjisi olanlar ve kronik hastalığı olanlar tarafından tüketilmemelidir.