Kişilik testi! Resimde ilk hangi hayvanı gördün? Aslan görenlerle zebra görenler arasındaki fark...

Kişilik testinde yer alan resimde ilk hangi hayvanı gördüğünüze bağlı olarak karakter özelliklerini ortaya çıkaran bir test hazırladık. Kulağa mantıksız gelse de insanın bilinçaltının seçtiği her şeyin bir anlamı var. Bu optik illüzyonda ilk aslan mı zebra mı gördünüz? En zekileri bile yanıltan bu test karakterinizin farkını ortaya çıkarıyor. İşte tek soruluk kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Her şeyden sıkılan biri misiniz, yoksa zeki ve baskın bir lider mi kim bilir belki de hepsi... Uzmanlara göre optik yanılsamalı kişilik testlerinde yer alan görsellerdeki ilk seçimler karakterin farklı yönlerini ortaya çıkarıyor. Optik yanılsamalı bu kişilik testinde gördüğünüz ilk hayvan sizi tanımlayan baskın özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Bu özellikler en yakınlarınızın bile size söylemeye çekindiği özellikler olabilir. Resme dikkatlice bakın ve ne gördüğünüzü işaretleyin.

KİŞİLİK TESTİ

Optik illüzyonlu kişilik testleri nasıl bir insan olduğunuzu söylüyor. Bu görsel test bir zeka oyunu değil. Ancak algı şekliniz düşünme sürecinizi özetliyor. Beyninizin sağ tarafı mı sol tarafı mı daha yoğun çalışıyor bu testle öğrenebilirsiniz.

Sol beyin yoğun çalışanlar problem çözücüler olarak bilinirken sağ beyin yoğun çalışanlar yaratıcı ve sezgiseldir. Peki, sizde durumlar nasıl? Gelin birlikte bakalım... Aşağıdaki teste tıklayın ve kendinizi görün.

Kişilik testi! Doğuştan bencil misin tek soruda öğrenebilirsin! Resimde ilk ayçiçeği mi kuş mu gördün?