En trend yaz modası parçaları! Her kadının dolabında olması gerekiyor! Asla modası geçmiyor

Yaz modası hem keyifli hem rahat. Peki, hangi parçalar daha trend ya da trend olayı değişmeyen kıyafetler neler? Bazı parçalar için kadınların olmazsa olmazı diyebiliriz. Bu parçaların modası geçmediği gibi yaz günlerinin kurtarıcısı oluyor. İşte yaz dolabının klasik parçaları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yaz aylarında tarzınızı zorlayabilirsiniz. Bazen de klasik parçalarla günü kurtarabilirsiniz. Her kadının dolabında olması gereken parçaları bir araya getirdik. İster demode ister sıkıldık deyin. Bazı moda ürünleri asla değişmiyor.

Plajda, havuzda, partide... Yazın mekanlar değişse de gardırobun değişmeyen parçaları var. Bu parçalarla gardırobunuza eğlenceli bir bireysellik katabilirsiniz.

Beyaz gömlek veya tişört

İş hayatının da vazgeçilmez parçası olan beyaz gömlek spor giyimin de temel taşıdır. İster pantolonla ister etekle kombinleyebileceğiniz bir beyaz tişört ya da gömlekle çok şık görünebilirsiniz.

Çiçek tasarımlar

Çiçek tasarımlarından soyut estetiğe kadar desenli tişörtler dolapta mutlaka olması gerekenlerden. Çiçekli bir tişörtle kendi tarzınızdan konuşturabilirsiniz.

Elbise

Yaz mevsimine çiçekli güzel bir elbiseden daha çok ne yakışır? Çiçekli bir elbiseyle her zaman zahmetsizce şık ve trend görünebilirsiniz. Elbiseler sizi daha ferah gösterecektir.

En inatçı sivilceleri siliyor! Denizde bulunuyor! Olağanüstü bir bitki